Aluat fraged Aluaturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Aluat fraged

 
Inapoi
Aluat din unt si smantana
Sus
Aluaturi
Inainte
Aluat frantuzesc
Titlu
Aluat fraged
Ingrediente
Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate smintina, apa minerala la temperatura camerei; 280 g. osinza, 3 linguri faina, sucul de la o lamiie
Mod de Preparare
Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de planseta. Osinza se amesteca cu cele 3 linguri de faina, si sucul de lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar deasupra se intinde uniform grasimea. Se impatureste si se da la rece 1 ora. Aceasta operatiune se face de trei ori. Daca se fac chifle, se taie cu un cutit fierbinte. Pentru foile de cremes se intind foi subtiri. Se coc la foc iute.
Mod de Servire
Timp Preparare:
60 min.
Punctaj: 14
Voturi: 3
5
Aperitive
Aluaturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1788
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aluaturi
Foi De Placinta (strudel)
500 g faina, un pahar apa calduta, 3 linguri ulei, o lingura otet ...
 
Foi Pentru Prajitura
8 linguri zahar, 8 linguri ulei, 8 linguri lapte, 2 oua, 1 lingura bicarbonat de amoniu, faina (cit ...
 
Poale-n Brau
500 g faina,4 oua,60 g drojdie,100 ml smantana,100 ml lapte,zahar,zahar vanilinat,100 g untura,coaja...
 
Mucenici Muntenesti
Faina, apa, sare, nuca macinata, zahar, scortisoara ...
 
Aluat Pentru Brinzoaice
500 gr faina, 100 g unt si 100 gr ulei, 3-4 oua, 200 g zahar, 50 drojdie, lapte ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



 

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide