Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Aluat fraged Aluaturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Aluat fraged

 
Inapoi
Aluat din unt si smantana
Sus
Aluaturi
Inainte
Aluat frantuzesc
Titlu
Aluat fraged
Ingrediente
Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate smintina, apa minerala la temperatura camerei; 280 g. osinza, 3 linguri faina, sucul de la o lamiie
Mod de Preparare
Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de planseta. Osinza se amesteca cu cele 3 linguri de faina, si sucul de lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar deasupra se intinde uniform grasimea. Se impatureste si se da la rece 1 ora. Aceasta operatiune se face de trei ori. Daca se fac chifle, se taie cu un cutit fierbinte. Pentru foile de cremes se intind foi subtiri. Se coc la foc iute.
Mod de Servire
Timp Preparare:
60 min.
Punctaj: 14
Voturi: 3
5
Aperitive
Aluaturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1739
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aluaturi
Aluat De Tarte Cu Vanilie
250 g faina, 125 g unt, 50 g zahar vanilat, 1-2 galbenusuri ...
 
Aluat Pentru Brinzoaice
500 gr faina, 100 g unt si 100 gr ulei, 3-4 oua, 200 g zahar, 50 drojdie, lapte ...
 
Pogacele Cu Jumari
600 gr faina, 300 gr jumari de porc, 3 oua, 100 ml vin, 30 gr drojdie de bere, sare si piper ...
 
Scovergi
150 gr iaurt (smitina), 2-4 oua, 1-2 linguri ulei, 150 gr zahar tos, un praf de sare, 2- 3 linguri...
 
Aluat Fraged
Aluat: 420 g faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate smintina, apa mine...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare