Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Aluat fraged Aluaturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Aluat fraged

 
Inapoi
Aluat din unt si smantana
Sus
Aluaturi
Inainte
Aluat frantuzesc
Titlu
Aluat fraged
Ingrediente
Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate smintina, apa minerala la temperatura camerei; 280 g. osinza, 3 linguri faina, sucul de la o lamiie
Mod de Preparare
Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de planseta. Osinza se amesteca cu cele 3 linguri de faina, si sucul de lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar deasupra se intinde uniform grasimea. Se impatureste si se da la rece 1 ora. Aceasta operatiune se face de trei ori. Daca se fac chifle, se taie cu un cutit fierbinte. Pentru foile de cremes se intind foi subtiri. Se coc la foc iute.
Mod de Servire
Timp Preparare:
60 min.
Punctaj: 14
Voturi: 3
5
Aperitive
Aluaturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1772
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aluaturi
Aluat De Tarte
300 gr faina, 200 gr unt sau 250 gr margarina, 100 gr zahar, 3 galbenusuri ...
 
Croissant
15 gr drojdie, 250 ml lapte, 2 linguri unt topit (sau margarina), 1 lingurita sare, 3 linguri zahar...
 
Piinea Episcopului
3 oua, 2 galbenusuri, 1 pahar zahar, 1 pahar faina, coaja de lamiie, 50 gr stafide, 1 pahar nuci ...
 
Aluat De Tarte Cu Vanilie
250 g faina, 125 g unt, 50 g zahar vanilat, 1-2 galbenusuri ...
 
Foi De Placinta (strudel)
500 g faina, un pahar apa calduta, 3 linguri ulei, o lingura otet ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare