Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Andive cu smantana Mancaruri cu legume si zarzavaturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Andive cu smantana

 
Inapoi
Andive cu pesmet
Sus
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Inainte
Andive cu sos bechamelle si parmesan ras
Titlu
Andive cu smantana
Ingrediente
300 g andive, 600 ml smantana, sare, piper, unt, suc de lamaie
Mod de Preparare
Se spala andivele, se curata si se pun intr-o cratita, unsa cu unt. Se adauga putina apa cu suc de lamaie si sare, si se lasa pe foc pana apa incepe sa clocoteasca. Apoi se stropesc cu unt si se dau la cuptor, acoperite cu un capac, timp de o ora, ca sa fiarba inabusit. Cand andivele s-au inmuiat, se adauga smantana si se lasa in continuare, pe foc sa fiarba trei-cinci minute.
Mod de Servire
Se servesc calde.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 413
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci Din Legume
1 buc telina, 1 buc morcov, 1 buc patrunjel, 1/4 buc varza, 3 buc ardei grasi, 7-8 buc rosii, ...
 
Taitei Cu Parmezan Si Sos De Rosii
500 gr taitei cu oua, 50 gr unt, 150 gr sunca grasa, 1 ceapa, 3 rosii mari, 3 linguri parmezan, 1...
 
Lasagne Cu Carne Tocata
1 pachet foi lasagne din comert Pentru umplutura: 1 ceapa, 3-4 catei de usturoi, o legatura...
 
Spaghette Maroc (arabesti)
3 linguri ketchup, un pahar bulion, o cutie de spaghete (se recomanda Barrilla), sunca afumata de po...
 
Andive Cu Sos Bechamelle Si Parmesan Ras
250 g andive, un pahar sos Bechamelle, 50 g parmezan ras ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare