Andive cu sos bechamelle si parmesan ras Mancaruri cu legume si zarzavaturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

Andive cu sos bechamelle si parmesan ras

 
Inapoi
Andive cu smantana
Sus
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Inainte
Andive cu sos galben
Titlu
Andive cu sos bechamelle si parmesan ras
Ingrediente
250 g andive, un pahar sos Bechamelle, 50 g parmezan ras
Mod de Preparare
Se spala andivele, se curata si se pun intr-o cratita, unsa cu unt. Se adauga putina apa cu suc de lamaie si sare, si se lasa pe foc pana apa incepe sa clocoteasca. Apoi se stropesc cu unt si se dau la cuptor, acoperite cu un capac timp de o ora, ca sa fiarba inabusit. Cand andivele s-au inmuiat, se scot pe un platou si deasupra se toarna sosul si apoi, parmezan ras.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 424
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste Cu Sos De Smintina
400-500 gr de paste, 300 ml smintina, 50 gr parmezan ras, nucsoara, piper, sare ...
 
Garnitura Rapida De Cartofi
500 gr cartofi albi, o cutie ciuperci, 300 gr cascaval ras, vegeta, piper ...
 
Paste Cu Legume
1 punga cu paste lungi, 1 buc ardei gras, 1 buc ceapa mare, 1 buc vinata, 1 buc morcov, 2 buc r...
 
Pizza Ioana
3 cani faina, un iaurt mare, 5 oua, 1/2 cub drojdie, sare, oregano, cascaval, ciuperci,masline, sunc...
 
Ghiveci
500 gr carne de vaca, 2-3 linguri ulei, 3 buc Cartofi, 1 buc morcov, 2 buc ardei gras, 2 ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide