Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Andive cu sos bechamelle si parmesan ras Mancaruri cu legume si zarzavaturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Andive cu sos bechamelle si parmesan ras

 
Inapoi
Andive cu smantana
Sus
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Inainte
Andive cu sos galben
Titlu
Andive cu sos bechamelle si parmesan ras
Ingrediente
250 g andive, un pahar sos Bechamelle, 50 g parmezan ras
Mod de Preparare
Se spala andivele, se curata si se pun intr-o cratita, unsa cu unt. Se adauga putina apa cu suc de lamaie si sare, si se lasa pe foc pana apa incepe sa clocoteasca. Apoi se stropesc cu unt si se dau la cuptor, acoperite cu un capac timp de o ora, ca sa fiarba inabusit. Cand andivele s-au inmuiat, se scot pe un platou si deasupra se toarna sosul si apoi, parmezan ras.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 421
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne Cu Somon Afumat
1/2 somon afumat, o ceapa medie, boia de ardei dupa gust, 6 linguri suc de rosii, cu pulpa, 200 ml s...
 
Praz Cu Orez Si Masline
6 fire praz, 6 cesti mici orez, 1 pahar ulei, 250 gr masline, rosii sau bulion ...
 
Conopida Sote
1 buc conopida, 100 gr margarina, sare, piper ...
 
Budinca De Cascaval Cu Spanac
200 gr cascaval ras, 1 franzela, 50 gr unt, 4 oua, 1 ceasca lapte, 1 kg spanac, sar...
 
Mazare Cu Marar
1 kg mazare boabe curatate, 2 cepe, o lingura de faina, o lingura bulion, 2 linguri de ulei, o lega...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare