Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Aperitiv special Aperitive cu Oua

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Aperitiv special

 
Inapoi
Conopida pane
Sus
Aperitive cu Oua
Inainte
Albus umplut cu brinza de vaci si ficat de pasare
Titlu
Aperitiv special
Ingrediente
500 g parizer (sau carne fiarta, caz in care se condimenteaza dupa gust), 200 g unt, 6 oua fierte tari, un gogosar, patrunjel verde taiat marunt.
Mod de Preparare
Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 100 g unt si se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie patratele marunte si se pun peste unt; gogosarul se taie marunt si se pune peste albus. Patrunjelul se pune peste albus, apoi se ruleaza si se pune la rece cel putin 2 ore.
Mod de Servire
Timp Preparare:
25 min.
Punctaj: 8010
Voturi: 3
2670
Aperitive
Aperitive cu Oua
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1574
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Oua
Oua Cu Sos Picant
6-8 oua, 500 gr smintina, o lingurita zahar, 1/2 lingurita sare, 1-2 buc castraveti murati, patrun...
 
Omleta Taraneasca
5 oua, o lingura untura sau unt, 2 lingur smintina, 4 fire ceapa verde, marar, sare, piper ...
 
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
1 albus, 1 lingurita brinza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie, marar verde, sare, 2 frunze d...
 
Oua Surpriza Cu Sos Picant
6 oua, 30 gr unt, o lingura sunca tocata, o lingurita pasta de sardele, o lingurita ceapa tocata ma...
 
Ochiuri Cu Piine
6 oua, 6 felii de piine, 50 gr unt, sare, piper ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare