Aperitiv special Aperitive cu Oua

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

Aperitiv special

 
Inapoi
Conopida pane
Sus
Aperitive cu Oua
Inainte
Albus umplut cu brinza de vaci si ficat de pasare
Titlu
Aperitiv special
Ingrediente
500 g parizer (sau carne fiarta, caz in care se condimenteaza dupa gust), 200 g unt, 6 oua fierte tari, un gogosar, patrunjel verde taiat marunt.
Mod de Preparare
Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 100 g unt si se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie patratele marunte si se pun peste unt; gogosarul se taie marunt si se pune peste albus. Patrunjelul se pune peste albus, apoi se ruleaza si se pune la rece cel putin 2 ore.
Mod de Servire
Timp Preparare:
25 min.
Punctaj: 8010
Voturi: 3
2670
Aperitive
Aperitive cu Oua
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1576
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Oua
Rulada De Omleta Cu Jambon
100 g jambon de porc, 100 g brinza, o lingurita faina, 3 oua, 3 linguri unt, 2 linguri lapte, sare, ...
 
Heringi Cu Ou
4 bucati heringi marinati, 4 oua fierte, o lingurita de mustar, zeama de la 1/2 lamiie, 2 buc castr...
 
Oua Umplute Cu Telemea
4 oua, 2 linguri ulei, sare, 3-4 linguri telemea rasa, 2-3 catei de usturoi, verdeata, piper ...
 
Oua Cu Sunca Si Brinza
2 oua, o ceapa verde , 50 gr sunca (sau bacon), 50 gr cascaval sau brinza framantata, ulei, sare, ...
 
Oua Cu Orez
3 oua, 150 gr orez, 100 gr cascaval, o lingurita unt ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide