Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Aperitiv Zestran Aperitive cu Carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Aperitiv Zestran

 
Inapoi
Aperitiv delicios
Sus
Aperitive cu Carne
Inainte
Aspic
Titlu
Aperitiv Zestran
Ingrediente
300 gr. mezeluri (sau carne ramasa de friptura), 300 gr. cascaval sau brinza uscata, un borcan iaurt sau smintina, 4 linguri faina, 4 oua, sare. Daca se doreste se poate pune patrunjel sau marar tocat marunt, piper etc.
Mod de Preparare
Se bat ouale (mai intii albusurile), se adauga faina, iaurtul(smintina), sarea si restul de arome. Se amesteca bine, se adauga mezelurile si cascavalul (brinza) taiate cubulete mici. Se gusta si se toarna in forma de chec sau tava, felii sau bucati. Tava va fi unsa si tapetata cu faina. Se da la cuptor si cind capata o culoare aramie se incearca daca s-a copt(cu un pai de la matura sau o scobitoare). Se scoate din forma si se lasa sa se raceasca dupa care se taie felii.
Mod de Servire
Se serveste taiat felii ca de chec sau cuburi ca de prajitura. Se mentine mai multe zile la rece.
Timp Preparare:
30 min.
Punctaj: 8010
Voturi: 3
2670
Aperitive
Aperitive cu Carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1560
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Carne
Pateuri Cu Carne
1 kg carne de vitel, 2 cepe, sare, piper, ou; Aluat frantuzesc: 300 g faina, 200 g unt, 3 galbenusur...
 
Cupe De Parizer Umplute Cu Legume
200 gr parizer taiat in 6 felii, 1 lingura untura, 1 lingura unt, 250 gr mazare, 1 ou rascopt, sar...
 
Drob De Miel (special De Paste)
Maruntaiele de la un miel, 2 cepe mari, 2 oua, 1 lingura verdeata tocata, 1 lingura cozi de ceapa ve...
 
Piftie De Porc
1 kg de picioare de porc, 3 l de apa, 1 capatina mica de usturoi, sare ...
 
Aperitiv Cu Sunca Sau Parizer
1 albus, o lingurita faina, 10 gr margarina, sifon, 150 gr sunca slaba sau parizer ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare