Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Aspic cu gelatina fara oase Aspic

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Aspic cu gelatina fara oase

 
Inapoi
Sufleu de salau
Sus
Aspic
Inainte
Aspic cu gelatina si oase
Titlu
Aspic cu gelatina fara oase
Ingrediente
Pentru 1 kg aspic: 60—80 g gelatina, 2 L apa, 150 g carne de vaca fara oase, 2—3 albuşuri, 50 g ceapa, 50 g morcovi, 50 g felina, o foaie de dafin, 100 ml vin, 20 ml coniac, 10 boabe piper, 2—3 fire tarhon, otet si sare dupa gust.
Mod de Preparare
Se taie zarzavatul felii si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert 10—20 minute, se pune gelatina spalata in apa rece si se amesteca pana da in fiert. Imediat ce a dat in fiert, se trage de pe foc si se raceste putin, atat cat poate suporta degetul. Intre timp se toaca carnea, se pune sare, piper, foi de dafin, cotoarele de tarhon, vinul, otetul, albusul, se amesteca si se omogenizeaza compozitia. Peste aceasta compozitie se toarna putin cate putin aspicul cald, amestecand bine pana la omogenizare. Se pune apoi la fiert la foc moderat. Nu se mai amesteca si nu se misca cratisa. Se lasa sa scada compozitia, apoi se strecoara si se pune la rece, folosindu-se la glasare si la ornare.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8000
Voturi: 1
8000
Mancaruri
Aspic
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1155
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aspic
Aspic Cu Gelatina Fara Oase
 
Carne De Vinat In Aspic
Carne de vinat, aspic ...
 
Pasteta In Aspic
Aspic, pastete ...
 
Carne De Pasare (pui, Curcan, Etc), Fripta Sau Fiarta, In Aspic
12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina,carne de pasare, mazare boabe ...
 
Aspic De Vaca Sau De Vitel
Picioare de vita...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare