Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Aspic de carne Aspic

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Aspic de carne

 
Inapoi
Aspic de vaca sau de vitel
Sus
Aspic
Inainte
Aspic de peste
Titlu
Aspic de carne
Ingrediente
foi de gelatina, bulion de carne (vezi reteta)
Mod de Preparare
Putem prepara aspicul si din bulion de carne pregatit gata, fie de vitel, fie de pasare. In acest caz, adaugam gelatina (la un litru de zeama de carne obisnuita, 7-8 foi de gelatina). Punem gelatina intai in apa rece, iar cand se moaie, o scoatem, o stoarcem si o punem in zeama de carne fierbinte, dar nu clocotita. Dupa ce gelatina se topeste complet, turnam otet dupa gust si dam drumul tocaturii de limpezire. Apoi strecuram si lasam sa se raceasca. Pentru a face proba aspicului, punem intr-o farfurioara putin extract, dupa limpezire si strecurare, si il dam la rece. Dupa 5 minute se prinde, aspicul este gata. Daca aspicul nu este destul de concentrat, nu se prinde bine. In acest caz mai adaugam cateva foi de gelatina si ca sa nu se tulbure din nou, nu-l mai lasam sa fiarba. De aceea tragem oala pe marginea masinii, punem gelatina in oala, foaie cu foaie, amestecand mereu pana ce foaia se topeste complet. Apoi strecuram.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Aspic
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 617
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aspic
Pasteta In Aspic
Aspic, pastete ...
 
Piftie De Porc
2 ciolane de porc (circa 2 kg), 1/4 kg sorici sau 2-3 picoare de porc, o ceapa (50 g ), 5 - 6 catei ...
 
Aspic Cu Gelatina Si Oase
 
Aspic De Carne
Foi de gelatina, bulion de carne (vezi reteta)...
 
Aspic Cu Gelatina Fara Oase
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare