Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Aspic de peste Aspic

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Aspic de peste

 
Inapoi
Aspic cu gelatina si oase
Sus
Aspic
Inainte
Maioneza
Titlu
Aspic de peste
Ingrediente
Pentru 1 kg aspic: 60—80 g gelatina, 2 l apa, 150 g zeama de peste obtinuta prin fierberea oaselor si capetelor de peste, 2—3 albusuri, 50 g ceapa, 50 g morcovi, 50 g felina, o foaie de dafin, 100 ml vin, 20 ml coniac, 10 boabe piper, 2—3 fire tarhon, otet si sare dupa gust.
Mod de Preparare
Se taie zarzavatul felii si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert 10—20 minute, se pune gelatina spalata in apa rece si se amesteca pana da in fiert. Imediat ce a dat in fiert, se trage de pe foc si se raceste putin, atat cat poate suporta degetul. Intre timp se toaca carnea, se pune sare, piper, foi de dafin, cotoarele de tarhon, vinul, otetul, albusul, se amesteca si se omogenizeaza compozitia. Peste aceasta compozitie se toarna putin cate putin aspicul cald, amestecand bine pana la omogenizare. Se pune apoi la fiert la foc moderat. Nu se mai amesteca si nu se misca cratisa. Se lasa sa scada compozitia, apoi se strecoara si se pune la rece, folosindu-se la glasare si la ornare. Aspicul pentru pastravi se orneaza cu vin rosu. Pestele fiind, in general, servit rece, se aranjeaza si se garniseste cu aspic, care ii da gust si un aspect frumos.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Aspic
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 665
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aspic
Aspic De Peste
10-15 buc ghiborti pentru 1 l apa...
 
Carne De Pasare (pui, Curcan, Etc), Fripta Sau Fiarta, In Aspic
12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina,carne de pasare, mazare boabe ...
 
Aspic De Peste
 
Aspic De Vaca Sau De Vitel
Picioare de vita...
 
Aspic Cu Gelatina Fara Oase
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare