Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Aspic de peste Aspic

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Aspic de peste

 
Inapoi
Aspic de carne
Sus
Aspic
Inainte
Supa de carne
Titlu
Aspic de peste
Ingrediente
10-15 buc. ghiborti pentru 1 l apa
Mod de Preparare
Pentru aspic preparam zeama numai din ghiborti: 10-15 bucati la un litru de apa. Curatam ghibortii si ii punem la fiert. Cand zeama are un gust concentrat, o strecuram, apoi topim in ea gelatina muiata in apa rece. Adaugam otet, dupa gust, apoi limpezim aspicul cu albusuri. Mai departe procedam ca la aspicul de carne (vezi reteta).
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Aspic
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 650
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aspic
Aspic De Peste
10-15 buc ghiborti pentru 1 l apa...
 
Carne De Vinat In Aspic
Carne de vinat, aspic ...
 
Aspic Cu Gelatina Si Oase
 
Aspic De Vaca Sau De Vitel
Picioare de vita...
 
Aspic De Peste
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare