Aspic de peste Aspic

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Aspic de peste

 
Inapoi
Aspic de carne
Sus
Aspic
Inainte
Supa de carne
Titlu
Aspic de peste
Ingrediente
10-15 buc. ghiborti pentru 1 l apa
Mod de Preparare
Pentru aspic preparam zeama numai din ghiborti: 10-15 bucati la un litru de apa. Curatam ghibortii si ii punem la fiert. Cand zeama are un gust concentrat, o strecuram, apoi topim in ea gelatina muiata in apa rece. Adaugam otet, dupa gust, apoi limpezim aspicul cu albusuri. Mai departe procedam ca la aspicul de carne (vezi reteta).
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Aspic
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 652
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aspic
Aspic Cu Gelatina Si Oase
 
Aspic De Peste
10-15 buc ghiborti pentru 1 l apa...
 
Carne De Pasare (pui, Curcan, Etc), Fripta Sau Fiarta, In Aspic
12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina,carne de pasare, mazare boabe ...
 
Aspic De Peste
 
Carne De Vinat In Aspic
Carne de vinat, aspic ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



 

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide