Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Bastonase din cascaval pentru ceai Aperitive cu Branza

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Bastonase din cascaval pentru ceai

 
Inapoi
Ardei umpluti cu brinza
Sus
Aperitive cu Branza
Inainte
Branzoaice
Titlu
Bastonase din cascaval pentru ceai
Ingrediente
220 g faina, 140 g faina de cartofi, 110 g unt sau margarina, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingurita zeama de lamiie sau otet, 110 g cascaval ras, 85 g lapte amestecat cu smintina, 1 ou, putina sare
Mod de Preparare
Se freaca bine untul cu oul, apoi se adauga laptele cu smintina, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie sau otet, sarea, cascavalul ras si se amesteca adaugind si faina de cartofi. Se framinta cu faina de griu un aluat, se aduna in forma de minge si se lasa sa se odihneasca 30 minute. Din acest aluat se ia cite putin si se formeaza bastonase lungi de 1-5 cm, de grosimea unui creion. Se asaza in tava lasind intre ele un spatiu liber de 1 cm. Se coc la foc potrivit.
Mod de Servire
Timp Preparare:
80 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Aperitive
Aperitive cu Branza
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1039
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Branza
Rulada De Cascaval
350 g cascaval, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, smanatana pentru servire ...
 
Rulada De Cascaval
350 g cascaval, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, smanatana pentru servire ...
 
Brinza De Vaci
1 L lapte ...
 
Budinca Fiarta Din Brinza De Vaca
1 kg brinza, 2-3 oua, 1-2 linguri unt, 2-3 linguri smintina, 2-3 linguri lapte, 1 lingura gris, 1 f...
 
Sandvici Cu Brinza De Vaci Cu Gogosar
Franzela, 2 linguri brinza de vaci, 10 gr unt, gogosar ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare