Bechamel Sosuri albe

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

Bechamel

 
Inapoi
Zazyky
Sus
Sosuri albe
Inainte
Bors de perisoare
Titlu
Bechamel
Ingrediente
20-30 g faina, 30-40 g unt, ½ l lapte, sare.
Mod de Preparare
Faina si untul se infierbinta intr-o cratita de 1L la foc mic, numai un minut, amestecind mereu si avind grija ca faina sa nu se coloreze deloc, apoi se stinge cu laptele fierbinte, adaugat in 2-3 rinduri, amestecind de fiecare data. Se sareaza si, facultativ, se acreste putin cu zeama sau sare de lamiie, numai dupa ce s-a luat cratita de pe foc. Se aromeaza cu patrunjel sau marar taiat marunt. La sosul alb se mai pot adauga, imediat ce s-a luat de pe foc, 100 ml smintina, batuta pina cind se omogenizeaza, sau 100 ml smintina, batuta bine cu 1-2 galbenusuri. Se infierbinta la cuptor 10 min, dupa care se serveste
Mod de Servire
Timp Preparare:
30 min.
Punctaj: 8016
Voturi: 5
1603
Mancaruri
Sosuri albe
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2596
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Sosuri albe
Sos De Smantana Pentru Cartofi Prajiti
1 pahar smantana cremoasa,o lingura ulei,un varf de cutit praf usturoi,un varf de cutit piper negru,...
 
Sos Alb
Un galbenus, 50 g unt, 50 g faina, un pahar apa, sare, piper ...
 
Zazyky
1 castravete mai mare sau 4 mai mici , iaurt simplu 500g , samntana 200g , branza rasa 100g , sare ,...
 
Sos Alb Besamel
Pentru 1 kg: 80 g faina, 1 l lapte, 80 g unt, 10 g sare ...
 
Bechamel
20-30 g faina, 30-40 g unt, ½ l lapte, sare ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide