Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Bechamel Sosuri albe

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Bechamel

 
Inapoi
Zazyky
Sus
Sosuri albe
Inainte
Bors de perisoare
Titlu
Bechamel
Ingrediente
20-30 g faina, 30-40 g unt, ½ l lapte, sare.
Mod de Preparare
Faina si untul se infierbinta intr-o cratita de 1L la foc mic, numai un minut, amestecind mereu si avind grija ca faina sa nu se coloreze deloc, apoi se stinge cu laptele fierbinte, adaugat in 2-3 rinduri, amestecind de fiecare data. Se sareaza si, facultativ, se acreste putin cu zeama sau sare de lamiie, numai dupa ce s-a luat cratita de pe foc. Se aromeaza cu patrunjel sau marar taiat marunt. La sosul alb se mai pot adauga, imediat ce s-a luat de pe foc, 100 ml smintina, batuta pina cind se omogenizeaza, sau 100 ml smintina, batuta bine cu 1-2 galbenusuri. Se infierbinta la cuptor 10 min, dupa care se serveste
Mod de Servire
Timp Preparare:
30 min.
Punctaj: 8016
Voturi: 5
1603
Mancaruri
Sosuri albe
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2570
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Sosuri albe
Sos Alb Besamel
Pentru 1 kg: 80 g faina, 1 l lapte, 80 g unt, 10 g sare ...
 
Sos Alb
Un galbenus, 50 g unt, 50 g faina, un pahar apa, sare, piper ...
 
Sos Alb Cu Smantana
50 g faina, 25 g unt, 2 cesti zeama de carne, 5 linguri smantana fiarta...
 
Sos De Smantana Pentru Cartofi Prajiti
1 pahar smantana cremoasa,o lingura ulei,un varf de cutit praf usturoi,un varf de cutit piper negru,...
 
Sos Alb Cu Zeama De Carne
50 g faina, 25 g unt, 2 cesti de zeama de carne...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare