Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Bors cu carne de vita si tarhon Borsuri

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Bors cu carne de vita si tarhon

 
Inapoi
Bors ardelenesc
Sus
Borsuri
Inainte
Bors cu perisoare de peste
Titlu
Bors cu carne de vita si tarhon
Ingrediente
1 kg. piept de vita, 2 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina, 1 buc. ceapa alba, 2 linguri de orez, un galbenus, 100 ml smintina sau iaurt, putin ulei, 1 litru de bors, tarhon si ceapa verde, sare
Mod de Preparare
Se spala carnea, se taie in bucati si se pune la fiert in 2-3 l de apa. Se ia spuma, se adauga putina sare si zarzavaturile bine spalate si tocate marunt. Zarzavaturile pot fi date prin razatoarea mare, calite in ulei 2 minute, apoi puse in vasul cu carne. Se lasa ciorba sa fiarba incet, in vas acoperit. Cind carnea este aproape gata, se pune orezul spalat, se amesteca repede sa nu se lipeasca de fundul vasului. Se acreste ciorba cu borsul fiert separat, se lasa sa clocoteasca impreuna citeva minute. Se pune tarhonul tocat fin si se acoperia vasul, luindu-l de pe flacara. Se drege ciorba cu galbenus de ou si iaurt sau smintina proaspata.
Mod de Servire
Timp Preparare:
120 min.
Punctaj: 11
Voturi: 3
4
Ciorbe & Supe
Borsuri
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1562
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Borsuri
Bors De Stiuca
200 gr stiuca sau lin, 1/2 buc ardei gras, 1/4 buc ceapa rasa, 1/4 l bors, 1 buc rosie mare, sar...
 
Bors De Crap
1 kg crap, 1 l apa, 2 cesti bors, 1 morcov, 1 patrunjel si 1 pastarnac (mici), 1 ceapa mare, 25 g or...
 
Bors De Ciuperci Cu Zarzavat
1 kg ciuperci, zarzavat de supa, 1L bors, 1 ceapa, verdeata, 1 cescuta orez, sare ...
 
Bors De Gaina Cu Loboda
2,5 l apa, 1 l bors, 1 gaina mijlocie, 1 buc ceapa mica, o legatura loboda, marar, patrunjel, leust...
 
Bors Moldovenesc
O gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare