Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Bors de crap Borsuri

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Bors de crap

 
Inapoi
Bors de iepure
Sus
Borsuri
Inainte
Bors de stiuca
Titlu
Bors de crap
Ingrediente
1 kg crap, 1 l apa, 2 cesti bors, 1 morcov, 1 patrunjel si 1 pastarnac (mici), 1 ceapa mare, 25 g orez, sare, patrunjel, marar si leustean dupa gust
Mod de Preparare
Punem apa la fiert intr-o oala si, cand clocoteste, adaugam ceapa tocata marunt si zarzavatul ras potrivit de mare, sau taiat ca taiteii, deoarece patrunjelul si pastarnacul nu se rad bine pe razatoare. Dupa ce a fiert zarzavatul, adaugam orezul spalat si lasam sa fiarba. Radem pestele de solzi, scoatem urechile si il curatam inauntru, apoi il taiem bucati si il spalam. Cand orezul si zarzavatul sunt gata, punem bucatile de peste. Dupa ce da un clocot, adaugam borsul clocotit, turnand putin cate putin si gustand, ca sa nu iasa zeama prea acra. Potrivim sarea. Punem 1-2 crengute de leustean, lasam sa dea doua-trei clocote si il scoatem. Cand turnam borsul in castron, presaram putina verdeata tocata marunt (patrunjel si marar).
Mod de Servire
Borsul de crap se serveste atat fierbinte, cat si rece.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Ciorbe & Supe
Borsuri
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 416
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Borsuri
Bors Moldovenesc
O gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei ...
 
Bors De Berbec
750 gr carne, 1 litru apa, 1L bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ardei gras, 5-6 rosii, 2 lingu...
 
Bors De Vitel
750 g carne de vitel, 2 litri apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura ore...
 
Bors De Urzici
500 g urzici, 1 l apa, 2 cesti bors, 1 ceapa, 1 ardei gras, un varf de cutit de boia rosie (paprica)...
 
Bors De Vitel
1 kg de carne de vitel, 1 l apa, 2 cesti bors, zarzavat de supa, 1 ceapa, sare, patrunjel, leustean,...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare