Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Bors de iepure Borsuri

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Bors de iepure

 
Inapoi
Bors de pui
Sus
Borsuri
Inainte
Bors de crap
Titlu
Bors de iepure
Ingrediente
1 kg carne de iepure (cap si partea din fata), 1 l apa, 2 cesti bors, 1 ceasca smantana, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastarnac, 1 ceapa, sare, 1 lingurita faina
Mod de Preparare
Stergem carnea, o taiem bucati si o punem la fiert. Dupa ce am luat spuma, adaugam o ceapa mare tocata marunt, precum si zarzavatul taiat subtire. Cand sunt fierte, adaugam borsul. Cu 10 minute inainte de a da la masa, punem leusteanul. Dregem borsul de iepure cu o ceasca de smantana (250 g) pe care o amestecam cu o lingurita de faina buna, lasand sa mai dea un singur clocot.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Ciorbe & Supe
Borsuri
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 417
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Borsuri
Bors De Miel
750 gr carne miel, 2 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura orez,...
 
Bors Rusesc
1 kg carne, 1 os cu sita, 1 os cu maduva, 1,5 l apa, 2 cesti bors, 125 g slanina, 250 g zarzavat de ...
 
Bors De Hribi
100 gr hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 gr varza acra, 1 buc ceapa, 2 linguri faina, 2 ...
 
Bors De Legume
1,5 l apa, 1 l bors, 2 buc morcovi, 1 buc radacina patrunjel, 1 buc pastirnac, 1 buc ceapa, 2 bu...
 
Bors De Berbec
750 gr carne, 1 litru apa, 1L bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ardei gras, 5-6 rosii, 2 lingu...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare