Bors de pui 9537 Retete Borsuri
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Bors de pui Borsuri

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Bors de pui

 
Inapoi
Bors de gaina (moldovenesc)
Sus
Borsuri
Inainte
Bors de iepure
Titlu
Bors de pui
Ingrediente
1 pui mijlociu, 1 l apa, 2 cesti bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastarnac (mici), 2 cepe, 25 g orez, leustean, marar, patrunjel, sare, putin unt
Mod de Preparare
Curatam puiul, il spalam, il frecam cu malai, il parlim si il spalam din nou. Taiem puiul in 5 bucati, il saram putin si il lasam sa stea. Punem la fiert apa si cand incepe sa clocoteasca, punem ceapa taiata marunt. Dam pe razatoare morcovul. Taiem ca taiteii patrunjelul si pastarnacul, oparim zarzavatul, il scurgem si il punem in oala. Cand zarzavatul este putin fiert, adaugam puiul, apoi orezul ales si spalat. Cand carnea este fiarta, adaugam cu incetul borsul clocotit, gustand ca sa nu se faca zeama prea acra. Potrivim sarea. Punem 1-2 crengute de leustean, lasam sa dea cateva clocote si le scoatem. Putem adauga o bucata de unt, vanturand borsul. Inainte de a servi, presaram marar si patrunjel tocat.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 5
Voturi: 1
5
Ciorbe & Supe
Borsuri
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 441
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Borsuri
Bors Rusesc
1 kg carne, 1 os cu sita, 1 os cu maduva, 1,5 l apa, 2 cesti bors, 125 g slanina, 250 g zarzavat de ...
 
Bors De Vitel
1 kg de carne de vitel, 1 l apa, 2 cesti bors, zarzavat de supa, 1 ceapa, sare, patrunjel, leustean,...
 
Bors De Sfecla Cu Cartofi Si Smintina
Zarzavat de supa, 1 sfecla, 1kg cartofi, 1 litru bors, 1 galbenus, 2 linguri smintina, sare ...
 
Bors De Fasole Cu Marar
200-300 gr fasole boabe, 1 buc morcov, 1 buc radacina patrunjel, 1 buc ceapa, 1 litru bors, o ca...
 
Bors Cu Peste
1-2 pesti (crap, morun), 1 litru bors, 1 ceapa, patrunjel, piper, leustean ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare