Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Branzoaice Alte dulciuri

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Branzoaice

 
Inapoi
Ardei umpluti cu orez
Sus
Alte dulciuri
Inainte
Budinca de varza cu orez (gratinata)
Titlu
Branzoaice
Ingrediente
½ kg faina, 2oua, 100 g unt, ¼ l lapte, 20 g drojdie, 100 g zahar, 300 g branza de vaci, 1 plic zahar vanilat, 1 lingura gris, sare, coaja de lamaie rasa.
Mod de Preparare
Se cerne faina intr-un vas, galbenusurile frecate cu zaharul, untul moale, zaharul vanilat, coaja de lamaie rasa, putina sare, se amesteca, se framanta bine, se acopera si se pune la crescut intr-un loc cald. Dupa ce aluatul a crescut bine, se ia o parte din el din care se intinde, pe o planseta unsa cu ulei, o foaie groasa cam de 1 cm, din care se taie patrate cu latura de 10 cm. In mijlocul fiecarui patrat se pune cate o lingura de umplutura preparata din branza amestecata cu doua oua si cu o lingura de gris. Apoi se da forma branzoaicelor, lipindu-se colturile opuse ale patratelor de aluat, cate doua in diagonala, se ung cu unt sau cu ou, se aseaza in tava unsa cu ulei si se introduc in cuptorul incins potrivit. Cand sunt frumos rumenite, se scot din cuptor, se presara cu zahar.
Mod de Servire
Se servesc calde.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8132
Voturi: 46
177
Dulciuri
Alte dulciuri
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2817
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Alte dulciuri
Branzoaice
 
Placinta Cu Branza
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare