Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Brinza cu chimen si boia Aperitive cu Branza

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Brinza cu chimen si boia

 
Inapoi
Brinza cu chimen
Sus
Aperitive cu Branza
Inainte
Brinza cu telina sau chimen
Titlu
Brinza cu chimen si boia
Ingrediente
300 gr. brinza de burduf sau cas proaspat, 100 gr. unt, o lingurita boia dulce, 1 virf de cutit chimen, sare
Mod de Preparare
Brinza sau casul se da prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu chimenul, boiaua si sarea necesara. Unele persoane adauga dupa gust si putina ceapa rasa pe razatoare. Brinza se aseaza pe farfuria de servit, dindu-i forma dorita. Se garniseste cu rosii, ardei grasi, ridichi taiate sub forma de trandafir, castraveciori cruzi, ceapa verde.
Mod de Servire
Timp Preparare:
30 min.
Punctaj: 10
Voturi: 2
5
Aperitive
Aperitive cu Branza
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1785
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Branza
Margarete Cu Brinza
4 felii franzela de 2 cm grosime (circa 200 g), 200 ml lapte, 4 oua, 50 g cascaval sau parmezan ras,...
 
Budinca De Malai Cu Brinza De Vaci
300 gr brinza de vaci, 300 gr smintina, 5 oua, 2 pahare malai, 1 pahar faina, 1 lingura zahar, 1 l...
 
Saratele Cu Smintina Si Cascaval
1 kg faina de patiserie, 250 gr margarina, 300 gr untura, 5 linguri de smantina, o lingura sare f...
 
Sandvici Cu Brinza De Vaci Cu Gogosar
Franzela, 2 linguri brinza de vaci, 10 gr unt, gogosar ...
 
Coltunasi Cu Branza
Doua foi de taitei (vezi reteta), o lingura de unt, ceapa verde Pentru umplutura: 150 g branza de ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare