Bubinca de taitei cu carne 9585 Retete Aperitive Cu Carne
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Bubinca de taitei cu carne Aperitive cu Carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Bubinca de taitei cu carne

 
Inapoi
Budinca de cartofi cu carne
Sus
Aperitive cu Carne
Inainte
Budinca de vinete
Titlu
Bubinca de taitei cu carne
Ingrediente
500 g carne, 2 linguri unt sau untura, 1 ceapa, putina faina, 1 lingura bulion de rosii, 2 oua, putin cascaval, nucsoara sau piper, taitei
Mod de Preparare
Pregatim taiteii (vezi reteta) si ii taiem ceva mai grosi. Pe de alta parte, tocam carnea si o prajim in untura, cu o ceapa si putina faina. Adaugam o lingura de sos de rosii (vezi reteta) sau bulion. Punem putina apa si lasam sa fiarba incet pana scade. Fierbem taiteii, ii strecuram, ii stropim cu apa rece si ii punem intr-un castron. Batem bine ouale si le amestecam cu taiteii. Presaram putin cascaval ras si un praf de piper (sau nucsoara rasa). Ungem cu untura o cratita si presaram putin pesmet. Punem un strat de taitei, apoi unul de tocatura; din nou un strat de taitei si la urma unul de tocatura. Presaram cscaval ras. Punem deasupra 1-3 bucatele de untura, putin pesmet si dam la cuptor 30-40 minute. Scoatem budinca, o lasam sa se odihneasca, apoi cu un cutit dezlipim usor de marginile cratitei. Rasturnam pe o farfurie rotunda si o servim.
Mod de Servire
Se serveste calda.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Aperitive
Aperitive cu Carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 587
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Carne
Rulouri Cu Pui Si Ciuperci
Carne de pasare, ciuperci, sunca presata, cascaval, vin rosu, 50 ml coniac, putin unt pentru calit c...
 
Chiftelute
250 gr carne macra, 2 buc ceapa, o felie de piine alba muiata in lapte, 1 ou, piper, sare, verdeat...
 
Ficat De Pasare In Aspic
Ficat, lapte, sare, oua, castravete, zeama de carne ...
 
Placinta Cu Carne
500 g carne, 2-3 cepe, 2-3 rosii, 1 legatura patrunjel verde, 1 lingura orez, 2 linguri untura, alua...
 
Aspic
Oase de vitel, sorici de porc, 4 oua, 2 cepe, telina, morocv, 200 ml vin, piper boabe, frunze dafin,...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare