Budinca de varza acra cu peste 6401 Retete Mancaruri Cu Cartofi
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Budinca de varza acra cu peste Mancaruri cu cartofi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Budinca de varza acra cu peste

 
Inapoi
Budinca de cartofi cu telina
Sus
Mancaruri cu cartofi
Inainte
Cartofi cu unt
Titlu
Budinca de varza acra cu peste
Ingrediente
2 cepe mici, 1 lingura unt, 800 g varza acra, 200 ml apa fiarta cu Vegeta sau Knorr, grasime pentru forma, 4 fileuri de peste (de cca 200 g fiecare), sare, piper, 800 g cartofi, 150 g smantana, 2-3 lingurite hrean ras.
Mod de Preparare
Se caleste ceapa curatata si tocata marunt in unt, pana ce devine sticloasa. Se adauga varza taiata fideluta, apa cu Vegeta si se lasa sa fiarba 10 minute. Se strecoara varza prin sita, pastrandu-se zeama. Se unge o forma si se asaza varza in strat. Fileurile de peste se clatesc repede in apa, se zvanta intr-un servet, se sareaza, se pipereaza. Se curata cartofii de coaja, se taie felii subtiri si se fierb 5 minute in apa cu sare. Se scurg si se asaza (ca tiglele) peste fileurile de peste. Se da zeama de varza in clocot, se amesteca cu smantana si hreanul ras, se gusta de sare si piper si se toarna peste compozitie. Se baga in cuptorul incins si se lasa cca 40 de minute, pana se rumeneste.
Mod de Servire
Timp Preparare:
65 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri cu cartofi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1773
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri cu cartofi
Musaca De Cartofi Cu Brinza Si Oua
1 kg cartofi, 6 oua, 200 gr telemea, 100 gr unt, 200 gr smintina, sare, piper ...
 
Cartofi Frantuzesti La Cuptor
Cartofi, smintina, oua fierte, cascaval ...
 
Telina Pane Cu Sfecla
2 teline, sare, 1 ou, ulei, 1 sfecla rosie, 1 hrean, 3-4 linguri otet, putin zahar, pesmet, zeama de...
 
Cartofi Cu Smintina Si Brinza
2-3 buc cartofi, 2 linguri brinza de vaci, o lingura telemea rasa, 10 gr unt, patrunjel verde toca...
 
Ostropel De Iepure
Partea din fata a iepurelui, 5 linguri ulei, 5 linguri otet, 2-3 cepe, patrunjel, foaie de dafin, c...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare