Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Bulion de carne (supa de carne) Supe de carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Bulion de carne (supa de carne)

 
Inapoi
Crochete de oua
Sus
Supe de carne
Inainte
Bulion alb (zeama de carne)
Titlu
Bulion de carne (supa de carne)
Ingrediente
1,500 kg carne, 3 l apa, 2 morcovi, 1 telina, 1 pastarnac, 1 praz, 1 patrunjel, 1 ceapa mijlocie, sare, un buchet verdeturi (patrunjel, telina, marar, legate impreuna)
Mod de Preparare
Spalam carnea in apa rece (nu o tinem mult in apa ca sa nu ii iasa sucul). Mai bine stergem carnea cu un servet ud. Desfacem carnea de pe oase si o despartim de tendoane, apoi o taiem in bucati de cate 200 g; carnea fierbe astfel mai bine si zeama iese mai concentrata. Despicam oasele in lungime ca sa fiarba maduva bine si sa dea zemii mai multa tarie. In oala de supa, bine stearsa, asezam la fund oasele si peste ele, carnea, ca sa o patrunda caldura din toate partile. Turnam apa. Punem oala la foc bun si o acoperim cu un capac, dar nu complet, pentru ca aburii sa aiba pe unde iesi. Cand bulionul incepe sa fiarba, la suprafata se ridica spuma, pe care o luam cu o lingura de spumuit. Lasam zeama sa clocoteasca putin si curatam spuma mereu. Apoi stergem marginea oalei si punem verdeata. Adaugam sarea, ceapa si zarzavatul. Tragem oala la marginea masinii pe foc mic; astfel, carnea fierbe incet si uniform, iar sucurile si aroma din produse trec in zeama. Cand bulionul este fiert, luam grasimea de deasupra si strecuram zeama in alta oala printr-o strecuratoare deasa. Potrivim sarea, lasam sa mai dea in clocot, turnam intr-un castron si servim la masa.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Ciorbe & Supe
Supe de carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 400
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Supe de carne
Supa Crema Din Legume Cu Smintina
1 kg rosii, 250 gr morcovi, o capatina de telina, o ceapa, ulei, 200 gr smintina, o legatura de p...
 
Supa De Maruntaie De Miel
Maruntaie de la un miel, 50 g unt, 2 cepe, 1L zeama de carne sau oase, 2 oua, 250 g faina, sare, pip...
 
Supa Cu Floricele
1/2 buc telina mica, 2 buc morcovi, 1 buc ceapa, 1 buc radacina de pastirnac, carne de vita impa...
 
Supa Din Carne De Vita
1- 1/2 kg rasol cu os cu maduva, 1 buc ceapa, 1 buc morcov, 1/2 buc telina, 3 l apa, sare Pentr...
 
Supa Cu Cascaval
1L zeama de carne sau zarzavat, 200g cascaval, 9-10 felii de franzela, 75g unt, sare ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare