Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Cap de vitel cu vinegreta Preparate din carne de vita

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Cap de vitel cu vinegreta

 
Inapoi
Cap de vitel rasol
Sus
Preparate din carne de vita
Inainte
Piept umplut
Titlu
Cap de vitel cu vinegreta
Ingrediente
1 cap de vitel, zarzavat de supa, vinegreta
Mod de Preparare
Alegem un cap mic de vitel gata curatat. Il taiem in patru bucati si scoatem creierul, spalam bucatile si le punem intr-o oala, acoperite cu apa, sa fiarba pe masina (daca capul nu este acoperit cu apa, capul se innegreste). Luam spuma, apoi punem zarzavatul, ca la supa: o ceapa, cateva boabe de piper si cate o bucatica de praz, telina si morcov. Lasam sa fiarba 2-2(1/2) ore. cand este fiert capul, luam oala de la foc si lasam carnea sa se odihneasca. Apoi o desfacem de pe oase in bucati cam de 50g, le punem intr-o cratita sau pe o farfurie. Strecuram zeama de carne; daca este prea multa, o lasam sa fiarba, ca sa scada mai putin de jumatate. Cand a scazut zeama, o turnam peste carne, tinem mancarea pe plita pana la masa.
Mod de Servire
Servim capul de vitel cu putina zeama si cu o vinegreta preparata numai din zarzavat, servita separat cu putin usturoi. Capul de vitel care ramane de la masa il asezam pe o farfurie cu zeama lui si il servim rece ca piftie.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Preparate din carne de vita
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 610
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne de vita
Vitel Cu Dovlecei
1 Kg carne, 1 kg ciuperci, 1 ceapa, 1 lingura unt, sare, piper, 5 lingurite faina, 5 lingurite bulio...
 
Rulouri De Carne Umplute Cu Cascaval
500 g carne de vitel, 100 g cascaval, 2 oua, faina, pesmet, sare, piper ...
 
Pulpa De Vitel Fripta
1,5 Kg pulpa de vitel, 2 linguri unt sau untura, 1 ceasca zeama de carne, sare ...
 
Dobos De Sunca Si Cascaval
400 g cascaval, 500 g sunca, 1 1/2 pachet unt ...
 
Piftie (racituri) De Picioare De Vitel
5 picioare de vitel, 10 linguri garnitura de legume, 5 oua rascoapte, 5 lingurite patrunjel verde, 1...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare