Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Cap de vitel rasol Preparate din carne de vita

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Cap de vitel rasol

 
Inapoi
Cap de vitel umplut
Sus
Preparate din carne de vita
Inainte
Cap de vitel cu vinegreta
Titlu
Cap de vitel rasol
Ingrediente
1 cap de vitel, bulion rece de vaca, sare, sos de hrean.
Mod de Preparare
Pregatim capul de vitel ca pentru umplut. Desfacem carnea de pe oase. O taiem bucati, acoperim cu bulion rece de vaca sau de vitel si fierbem capul ca si cand ar fi umplut.
Mod de Servire
Lasam sa se raceasca si servim cu aspic si cu sos de hrean. Capul de vitel se serveste in bucati, deoarece, fiind gol pe dinauntru, nu ar avea aspect frumos.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Preparate din carne de vita
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 662
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne de vita
Blanchete De Vitel
1 Kg carne, 2 linguri unt, 1 ceapa, 1 litru zeama de carne, 2 cartofi, 10 morcovi, 10 teline, 10 buc...
 
Piept Fript
1,500 Kg piept de vitel, 2 linguri unt sau untura, sare, piper ...
 
Cap De Vitel Cu Vinegreta
1 cap de vitel, zarzavat de supa, vinegreta...
 
Momite
1 kg momite, grasime pentru prajit, faina, sare, piper...
 
Chiftelute
Pentru 10 portii: Portie a doua bucati: 200 g carne de vita, 200 g morcovi, 100 g telina, 100 g pat...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare