Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

CARNE DE PASARE (PUI, CURCAN, ETC), FRIPTA SAU FIARTA, IN ASPIC Aspic

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

CARNE DE PASARE (PUI, CURCAN, ETC), FRIPTA SAU FIARTA, IN ASPIC

 
Inapoi
PASTETA IN ASPIC
Sus
Aspic
Inainte
CARNE DE PESTE IN ASPIC
Titlu
CARNE DE PASARE (PUI, CURCAN, ETC), FRIPTA SAU FIARTA, IN ASPIC
Ingrediente
12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina,carne de pasare, mazare boabe.
Mod de Preparare
Carnea se desprinde de pe oase si se taie felii.In forma ornata se asaza feliile de carne, suprapuse, neinghesuite. Cind carnea este de curcan, se incepe cu feliile de piept (ca acestea sa fie deasupra, cind se rastoarna preparatul). Se lasa pe margine un spatiu liber de 1 cm si se toarna aspic, umplind toate golurile si depasind nielul carnii cu 1 cm. Dupa ce s-a lasat in frigider sa se inchege, deasupra lui se pune un strat de 2-3 cm de mazare boabe, fiarta, sau din conserva (bine scursa de apa, sau salata ruseasca, lasind pe margine un spatiu liber de 1 cm). Se tine la frigider sa se raceasca 30 minute, apoi se umple cu aspic si acel spatiu gol, lasind sa depaseasca nivelul mazarii sau salatei cu 1 cm pentru a le fixa.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8021
Voturi: 9
891
Mancaruri
Aspic
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2695
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aspic
Carne De Vinat In Aspic
Carne de vinat, aspic ...
 
Aspic De Peste
 
Aspic De Peste
10-15 buc ghiborti pentru 1 l apa...
 
Aspic De Vaca Sau De Vitel
Picioare de vita...
 
Aspic Cu Gelatina Fara Oase
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare