Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

CARNE DE PESTE IN ASPIC Aspic

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

CARNE DE PESTE IN ASPIC

 
Inapoi
CARNE DE PASARE (PUI, CURCAN, ETC), FRIPTA SAU FIARTA, IN ASPIC
Sus
Aspic
Inainte
CARNE DE VINAT IN ASPIC
Titlu
CARNE DE PESTE IN ASPIC
Ingrediente
Peste care nu are oase multe,aspic.
Mod de Preparare
Pentru aspic se preteaza numai pestele care nu are oase multe: salaul, pastravul, somnul, calcanul, morunul. Pestele se fierbe in apa cu zarzavat, se lasa in supa pina cind se raceste, apoi carnea se scoate de pe oase si se taie felii, sau i se scoate pestelui numai coloana vertebrala si apoi se asaza pe aspicul ornat. Se toarna peste el aspic, cit sa-l cuprinda bine si se introduce in frigider. Dupa ce s-a inchegat, se rastoarna pe platou. Pentru peste in aspic se folosesc forme din tabla inoxidabila, in forma de peste. Aceste forme sint mici, pentru o persoana, sau mari, pentru mai multe persoane. Carnea de peste fiarta se asaza in forme si apoi se toarna aspicul. Dupa ce formele au stat la rece ca sa se inchege gelatina, preparatul se rastoarna pe farfurii ovale, speciale.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8011
Voturi: 5
1602
Mancaruri
Aspic
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1839
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aspic
Carne De Pasare (pui, Curcan, Etc), Fripta Sau Fiarta, In Aspic
12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina,carne de pasare, mazare boabe ...
 
Aspic De Carne
Foi de gelatina, bulion de carne (vezi reteta)...
 
Piftie De Porc
2 ciolane de porc (circa 2 kg), 1/4 kg sorici sau 2-3 picoare de porc, o ceapa (50 g ), 5 - 6 catei ...
 
Carne De Peste In Aspic
Peste care nu are oase multe,aspic ...
 
Aspic De Peste
10-15 buc ghiborti pentru 1 l apa...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare