Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

CARNE DE VINAT IN ASPIC Aspic

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

CARNE DE VINAT IN ASPIC

 
Inapoi
CARNE DE PESTE IN ASPIC
Sus
Aspic
Inainte
PIFTIE DE PORC
Titlu
CARNE DE VINAT IN ASPIC
Ingrediente
Carne de vinat, aspic.
Mod de Preparare
Aspicul se va prepara cu 12-13 foi de gelatina sau cca 40 g granule de gelatina, ca sa se realizeze un aspic mai tare care sa nu se deformeze, cind se taie in portii. Carnea de iepure, caprioara, mistret etc., dupa ce a fost marinata, se frige la cuptor acoperita, ca sa fie suculenta. Dupa ce s-a racit, se scoate de pe oase si se taie in felii care, apoi, se asaza suprapuse, insa neinghesuite, peste aspicul turnat in forma. Peste ele se toarna aspic, umplind toate golurile si depasind nivelul carnii cu 1 cm. Dupa ce aspicul s-a inchegat, preparatul se rastoarna pe platou.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8000
Voturi: 1
8000
Mancaruri
Aspic
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2050
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aspic
Carne De Peste In Aspic
Peste care nu are oase multe,aspic ...
 
Aspic De Peste
10-15 buc ghiborti pentru 1 l apa...
 
Aspic Cu Gelatina Si Oase
 
Aspic De Peste
 
Carne De Pasare (pui, Curcan, Etc), Fripta Sau Fiarta, In Aspic
12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina,carne de pasare, mazare boabe ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare