Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Cartofi de carne Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Cartofi de carne

 
Inapoi
Rasol de vaca
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Ghiveci macelaresc
Titlu
Cartofi de carne
Ingrediente
750 g carne, 1 kg cartofi, 4-5 rosii, 1 ardei, marar, patrunjel verde, 2 cepe, 2-3 linguri unt sau untura
Mod de Preparare
Curatam cartofii si ii punem in apa rece. Incingem grasimea intr-o tigaie si prajim carnea taiata in cuburi de 4-5 cm. Punem carnea intr-o cratita si turnam apa clocotita cat sa o acopere. Cand carnea incepe sa dea in fiert, adaugam sare. In acelasi timp taiem cartofii ca feliile de portocala. Facem intr-o tigaie un rantas in care, cand se inroseste faina, punem ceapa la prajit. Cand s-a ingalbenit ceapa, stingem cu apa in care a fiert carnea. Cine doreste pune putina boia rosie. Punem cartofii peste carne si turnam sosul deasupra, adaugam rosiile si ardeiul gras taiat subtire. Cand carnea si cartofii au fiert, presaram marar si patrunjel tocate marunt.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 437
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Tocana
500 gr carne de vaca, 300 gr ceapa, 150 gr untura, 250 gr costita afumata, 5 buc rosii, 3 buc ...
 
Cotlete De Porc Pane
6 cotlete de porc, 2 oua, 2 linguri untura, 2 linguri faina, piper, sare, pesmet ...
 
Gisca La Cuptor
Pentru 4-6 portii: 1 gisca(cca 4 kg), sare,piper, 2 cepe, 2 linguri ulei, 3 mango, 2 linguri stafide...
 
Rata Cu Castraveti Acri
1 rata mica, 8 castraveti potrivit de mari, 2 linguri untura, 1 lingura bulion, 1 ceapa, o lingurita...
 
Vitel Cu Sos Alb Si Legume
1 kg carne, cantitati egale de diferite legume, 200 gr unt, 1 lingura faina, zeama de lamiie, sare ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare