Chiftelute de carne
|
|
|
|
Sus |
Aperitive cu Carne |
|
|
|
|
Titlu |
Chiftelute de carne |
|
Ingrediente |
carne de gaina, gasca, vitel, berbec sau porc |
|
Mod de Preparare |
Le pregatim dupa reteta de chiftelute marinate, insa chiftelutele pentru aperitive le facem si mai mici. Le prajim si le servim fierbinti. Chiftelutele pentru aperitive se fac din carne de gaina, gasca, vitel, berbec sau porc; dupa gust si posibilitati, ele se pot face si din vanat: iepure, caprioara, mistret, etc. La chiftelutele de vanat adaugam si cateva bucatele de slanina proaspata sau afumata (50 g slanina la 250 g carne). Chiftelutele ramase se pot servi reci. |
|
Mod de Servire |
Se servesc fierbinti. |
|
|
|
|
|
Alte Retete Aperitive cu Carne
|
|
Pateu De Ficat
|
1 kg ficat de vitel sau vaca, 100 gr slanina, 100 gr unt proaspat, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa,... |
|
Crochete Cu Carne
|
Foaie: 500 g cartofi fierti, 1 ou, 3 linguri faina,sare Uumplutura: 1 ceapa, 250 g carne tocata, 2 ... |
|
Piftie
|
Picioare de pasare, curcan, gisca, cocos, din cap si sorici de porc, din picioare de vaca si din cap... |
|
Cornulete Cu Sunca
|
Aluatul: 1 ceasca caimac, 1 ceasca faina, un praf sare; Umplutura: sunca tocata, 1 ou ... |
|
|
|
|
|