Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Chiftelute de carne Aperitive cu Carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Chiftelute de carne

 
Inapoi
Canapele
Sus
Aperitive cu Carne
Inainte
Ciuperci de aluat umplute
Titlu
Chiftelute de carne
Ingrediente
carne de gaina, gasca, vitel, berbec sau porc
Mod de Preparare
Le pregatim dupa reteta de chiftelute marinate, insa chiftelutele pentru aperitive le facem si mai mici. Le prajim si le servim fierbinti. Chiftelutele pentru aperitive se fac din carne de gaina, gasca, vitel, berbec sau porc; dupa gust si posibilitati, ele se pot face si din vanat: iepure, caprioara, mistret, etc. La chiftelutele de vanat adaugam si cateva bucatele de slanina proaspata sau afumata (50 g slanina la 250 g carne). Chiftelutele ramase se pot servi reci.
Mod de Servire
Se servesc fierbinti.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Aperitive
Aperitive cu Carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 625
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Carne
Pateu De Ficat
1 kg ficat de vitel sau vaca, 100 gr slanina, 100 gr unt proaspat, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa,...
 
Sufleu De Spanac Cu Sunca
1 kg spanac, 1 lingura faina, 1 pahar smintina, 2 linguri unt, 2 oua, 100g sunca, sare, pesmet ...
 
Crochete Cu Carne
Foaie: 500 g cartofi fierti, 1 ou, 3 linguri faina,sare Uumplutura: 1 ceapa, 250 g carne tocata, 2 ...
 
Piftie
Picioare de pasare, curcan, gisca, cocos, din cap si sorici de porc, din picioare de vaca si din cap...
 
Cornulete Cu Sunca
Aluatul: 1 ceasca caimac, 1 ceasca faina, un praf sare; Umplutura: sunca tocata, 1 ou ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare