Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Chiftelute de carne Aperitive cu Carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Chiftelute de carne

 
Inapoi
Canapele
Sus
Aperitive cu Carne
Inainte
Ciuperci de aluat umplute
Titlu
Chiftelute de carne
Ingrediente
carne de gaina, gasca, vitel, berbec sau porc
Mod de Preparare
Le pregatim dupa reteta de chiftelute marinate, insa chiftelutele pentru aperitive le facem si mai mici. Le prajim si le servim fierbinti. Chiftelutele pentru aperitive se fac din carne de gaina, gasca, vitel, berbec sau porc; dupa gust si posibilitati, ele se pot face si din vanat: iepure, caprioara, mistret, etc. La chiftelutele de vanat adaugam si cateva bucatele de slanina proaspata sau afumata (50 g slanina la 250 g carne). Chiftelutele ramase se pot servi reci.
Mod de Servire
Se servesc fierbinti.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Aperitive
Aperitive cu Carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 590
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Carne
Pirjoale De Ficat
1/2 kg ficat de porc, 1 ou, un cartof crud, faina, verdeata, piper, sare ...
 
Rulada De Pui
2 piepti de pui dezosati , 100 gr carne tocata macra, 50 gr sfecla rosie data pe razatoarea mare, 20...
 
Drob De Miel (special De Paste)
Maruntaiele de la un miel, 2 cepe mari, 2 oua, 1 lingura verdeata tocata, 1 lingura cozi de ceapa ve...
 
Chiftelute
250 gr carne macra, 2 buc ceapa, o felie de piine alba muiata in lapte, 1 ou, piper, sare, verdeat...
 
Pateuri Cu Carne
Pentru aluat: 1 kg faina, 1/2 kg untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa c...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare