Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Ciorba de cartofi Ciorbe

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Ciorba de cartofi

 
Inapoi
Bors de hribi
Sus
Ciorbe
Inainte
Ciorba de fasole verde grasa
Titlu
Ciorba de cartofi
Ingrediente
725 g cartofi, 1,5 l apa, zarzavat de supa, 1 ceapa, 125 g grasime, sare, leustean, marar si patrunjel verde, otet, lamaie sau sare de lamaie
Mod de Preparare
Taiem zarzavatul ca taiteii si il impartim in doua: jumatate il punem in apa sa fiarba impreuna cu ceapa, iar jumatate in grasime infierbantata intr-o tigaie, prajindu-l putin fara sa se rumeneasca. Punem zarzavatul prajit in oala in care fierbe restul de zarzavat si lasam sa clocoteasca pana se moaie zarzavatul. Curatam cartofii, ii taiem in cuburi mici (1 cm), ii spalam bine si ii punem in ciorba. Cand cartofii sunt gata, acrim zeama cu otet, lamaie sau sare de lamaie. Adaugam leustean, lasam sa fiarba putin si il scoatem. Servim ciorba cu marar si patrunjel (nu prea mult) taiate potrivit.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Ciorbe & Supe
Ciorbe
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 438
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Ciorbe
Ciorba De Cartofi Cu Sos Romanesc
700-800 g cartofi vechi sau noi, o ceapa, 25 g faina, 3 linguri untdelemn, bors, zeama de castraveti...
 
Ciorba De Varza Alba
300-500 g carne cu mult os de rata, porc sau vita, morcov, patrunjel si telina, o ceapa mijlocie, o ...
 
Ciorba De Oua Cu Iaurt
4 oua (pentru patru portii), 1 ceapa, 1 morcov, 1 borcan iaurt sau lapte batut, 2 linguri orez, vege...
 
Ciorba De Fasole Verde Si Legume
2 l apa, 500-600 gr fasole verde, 1 buc morcov, 1 buc radacina patrunjel, 1 buc telina mica, 1 b...
 
Ciorba De Miel
Cap si maruntaie de miel, morcov si patrunjel (circa 250 g), o ceapa de marime mijlocie, o lingura o...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare