Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Ciulama de pasare Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Ciulama de pasare

 
Inapoi
Varzari moldovenesti
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Ciulama de pui
Titlu
Ciulama de pasare
Ingrediente
Pentru 10 portii: 2,500 kg pui (pasare), 150 g unt, 300 g faina, 100 g morcovi, 100 g telina, 100 g ceapa, 100 g malai, 200 ml ulei, sare.
Mod de Preparare
Puii (pasarea) se curata, se trec prin flacara, se spala si se pun la fiert intr-un vas cu apa rece si sare, odata cu zarzavaturile curatate si spalate. In timpul fierberii se spumeaza cu paleta. Cand pasarea a fiert, se scoate, se portioneaza si se mentine la cald in supa. Faina se dizolva in putina supa racita, peste care se adauga si uleiui, amestecandu-se bine pentru omogenizare. Compozitia se fierbe cca 30 minute adaugand progresiv supa incalzita pana la obtinerea unei consistente normale a sosului de ciulama. Se verifica gustul, se pune 1/2 din cantitatea de unt deasupra, pentru a nu se forma crusta. Se serveste in farfurii portia de carne, peste care se toarna cu polonicul sosul de ciulama, stropit cu unt si mamaliguta separat.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 423
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Pilaf De Pasare
150 gr carne de pasare (gaina), 70 gr orez, 1 buc morcov, 1 buc radacina patrunjel, 1/2 buc tel...
 
Musaca De Spanac
1 - 2 kg spanac, 1 kg carne, 3-4 cepe, 3 linguri grasime, 2 oua, 2 linguri bulion, sare, piper ...
 
Carne De Vita A La Berna
750 gr carne de vita (pulpa), 2 linguri de faina, 1 cutie mica bulion, 4 cepe mari, 2 catei de ustu...
 
Carne In Manta De Varza
800 g pulpa de porc, 4 linguri ulei,1 kg varza creata, 100 g ciuperci, un virf de lingurita piper ve...
 
Tocana Cu Ceapa Si Carne De Porc
1 kg carne de porc, 1 kg ceapa, 4-5 linguri ulei, 1-2 linguri bulion, 1 legatura marar...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare