Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Ciulama de pui Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Ciulama de pui

 
Inapoi
Ciulama de pasare
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Curcan la tava
Titlu
Ciulama de pui
Ingrediente
1 kg pui, 100 g unt, 200 g faina, 1 ceapa, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, piper, sare.
Mod de Preparare
Puiul se pune la fiert cu zarzavatul si cu sarea, se spumeaza, iar cand este aproape gata, se scoate si se tine in alt vas cu apa si sare pentru ca sa se mentina carnea alba si sa nu se usuce. Separat, intr-o cratita, se incalzeste untul, se adauga faina, se amesteca pe un foc domol 2-3 minute, apoi se stinge cu apa in care a fiert puiul. Sosul trebuie sa fie gros. El fierbe amestecand mereu 10-15 minute. La masa bucatelele de pui se pun in sos pe o farfurie, se stropesc cu unt topit si se servesc cu mamaliguta calda.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 470
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Miel Cu Marar Si Ceapa Verde
1 miel partea din fata, coaste, git, picioare, cit mai multe oscioare, maruntaie, 1 farfurie adinca ...
 
Pui Rapid
6 buc piept de pui dezosat, 1/2 cana ardei verde sau telina, 1/2 cana ceapa tocata, 2 cani rosii dec...
 
Pui Surpriza
2 pui, 1 creier de vitel, 4-5 ciuperci, 100 g unt, sare, piper, sote de legume ...
 
Sote De Rinichi
750 – 800 gr rinichi, 5 cepe, 1 lingura plina de grasime, 1 pahar vin ...
 
Mancarica De Pui Cu Tarhon Si Rosii
1 pui, 6-7 rosii, 2-3 cepe, 1 lingurita de faina, boabe de piper, 1 lingurita de tarhon, 1 foaie de ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare