Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Ciulama de pui Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Ciulama de pui

 
Inapoi
Ciulama de pasare
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Curcan la tava
Titlu
Ciulama de pui
Ingrediente
1 kg pui, 100 g unt, 200 g faina, 1 ceapa, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, piper, sare.
Mod de Preparare
Puiul se pune la fiert cu zarzavatul si cu sarea, se spumeaza, iar cand este aproape gata, se scoate si se tine in alt vas cu apa si sare pentru ca sa se mentina carnea alba si sa nu se usuce. Separat, intr-o cratita, se incalzeste untul, se adauga faina, se amesteca pe un foc domol 2-3 minute, apoi se stinge cu apa in care a fiert puiul. Sosul trebuie sa fie gros. El fierbe amestecand mereu 10-15 minute. La masa bucatelele de pui se pun in sos pe o farfurie, se stropesc cu unt topit si se servesc cu mamaliguta calda.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 490
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Biftec Tocat Cu Vin Alb Si Lamiie
1 kg pulpa de vita fara os, 125 gr maduva, 1 lingura gris, 4 oua, 200 gr miez de piine, 1 pahar la...
 
Carne De Vaca Cu Legume Si Orez
100 gr carne de vaca slaba, 1/2 buc morcov, 1/2 buc patrunjel, 1/4 buc telina, dovlecel, o lingu...
 
Perisoare Cu Smintina In Sos Alb
1 kg tocatura fara orez, 5 linguri de lapte, 1 virf de cutit de boia, 5-6 linguri smintina, 2 lingu...
 
Gisca Pe Varza
4 bucati carne de gisca, 1 varza acra, 2 cepe, 1 lingura bulion, sare, piper, grasime de gisca ...
 
Praz Cu Carne
1 kg carne, 1 legatura praz, 2 linguri bulion, o lingurita zahar, 2 linguri untura, sare ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare