COJI DE PORTOCALE CONFIATE Conserve de Fructe

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

COJI DE PORTOCALE CONFIATE

 
Inapoi
CIRESE CONFIATE
Sus
Conserve de Fructe
Inainte
COMPOT DE CIRESE SAU VISINE
Titlu
COJI DE PORTOCALE CONFIATE
Ingrediente
700 g coji de portocale, 1 kg zahar si 300 g glucoza sau zeama de la o lamiie mare (50 ml).
Mod de Preparare
Cojile se pot aduna intr-o punga de nailon, pastrindu-le la congelator, pina cind se aduna cantitatea necesara; se lasa, apoi, in apa rece, 3 zile (apasate in apa cu o farfurie intoarsa si schimbind apa in fiecare zi). Dupa 3 zile, se limpezesc bine cu apa rece si se pregatesc fara intirziere, altfel partea alba se va muia si nu se vor mai putea intrbuinta. In cratita de dulceata, zaharul se fierbe cu 700 ml apa si, cind siropul va da in clocot, se vor adauga cojile taiate in forma de chibrit, de 2-3 cm lungime (impreuna cu partea alba), lasindu-le sa fiarba la foc mic, pina cind se moaie si siropul se leaga putin. Apoi se adauga glucoza sau zeama de lamiie si se lasa sa fiarba in continuare pina cind cojile vor pluti in tot siropul, avind grija sa nu se lege prea mult si sa nu se caramelizeze siropul, care trebuie sa ramina de culoare galbena; pe parcurs, siropul se va lega. Daca fierbe prea mult, se zahariseste repede in borcane si se pietrifica. Se adauga la creme, sarlota etc.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 13
Voturi: 3
4
Conserve
Conserve de Fructe
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1707
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Conserve de Fructe
Compot De Prune In Otet
2 kg prune bistritene, otet, apa, sare, zahar, scortisoara ...
 
Compot De Struguri
150 gr struguri, 1-2 linguri zahar, 1 pahar apa, vanilie ...
 
Compot Din Piersici, Caise, Pere
4-5 kg fructe (de un singur fel sau amestecate), 1 kg zahar, 3 l apa, vanilie ...
 
Compot De Prune
3/4 kg prune, 150 g zahar, 1 pahar si jumatate de apa ...
 
Coji De Portocale Confiate
700 g coji de portocale, 1 kg zahar si 300 g glucoza sau zeama de la o lamiie mare (50 ml) ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide