Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Cornete de parizer umplute Aperitive cu Carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Cornete de parizer umplute

 
Inapoi
Cornete
Sus
Aperitive cu Carne
Inainte
Cornulete cu sunca
Titlu
Cornete de parizer umplute
Ingrediente
6 felii parizer taiat nu prea subtire, 12 masline, 2 cartofi fierti, 2-3 linguri maioneza, sare, piper (facultativ), salata verde
Mod de Preparare
Feliile de parizer se curata de coaja si se rasucesc in forma de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca, iar in cele doua capete ale scobitorii se infige cite o maslina (la fiecare scobitoare doua masline). Cornetele se umplu cu cartofi fierti si taiati cuburi foarte mici, care au fost amestecate cu maioneza, sarea si piperul. Se asterne pe un platou rotund un strat de salata verde taiata ca taiteii si peste el se asaza cornetele umplute, rinduite frumos, cu virfurile in centrul farfuriei.
Mod de Servire
Timp Preparare:
30 min.
Punctaj: 5
Voturi: 1
5
Aperitive
Aperitive cu Carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1395
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Carne
Drob De Miel
Inima, ficatul si plaminii de la un miel, o ceapa, 1 morcov, o radacina de patrunjel, 3-4 oua, 4 leg...
 
Salata Consistenta De Carne
500 gr fripta (de vaca sau vitel), 125 gr sunca, 500 gr morcov, 500 gr cartofi, 250 gr telina, ...
 
Rulouri De Kaiser
500 gr kaizer afumat, 500 gr ficatei de pui ...
 
Toba De Porc
Carne de proc: picioarele, urechile, sorici, ficatul, limba, carne macra de la git, limba, muschiule...
 
Bubinca De Taitei Cu Carne
500 g carne, 2 linguri unt sau untura, 1 ceapa, putina faina, 1 lingura bulion de rosii, 2 oua, puti...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare