Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen Aperitive cu Branza

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen

 
Inapoi
Cornuri cu brinza
Sus
Aperitive cu Branza
Inainte
Crema "Fondue"
Titlu
Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen
Ingrediente
2 cornuri mici, o lingurita unt, o lingura brinza de vaci, 4 linguri lapte, 1/3 lingurita chimen, sare
Mod de Preparare
Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci, frecata cu chimen si putina sare. Se stropesc cu lapte. Se dau la cuptor, la foc mai tare, 20 minute.
Mod de Servire
Se servesc calde
Timp Preparare:
30 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Aperitive
Aperitive cu Branza
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1786
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Branza
Galuste Cu Brinza De Vaci
100 gr brinza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 gr unt, gris, sare ...
 
Taitei Cu Brinza Telemea
80 gr taitei fara ou, 50 gr telemea de vaca, 10 gr unt, sare ...
 
Urda Cu Marar
300 g urda (grasa), 25 g smantana, 50 g unt, marar verde, sare ...
 
Budinca Cu Brinza De Vaca
750 g brinza de vaca, 100 g unt, 2 linguri smintina, 1 lingura faina, 3 linguri zahar, 100 g stafide...
 
Brinza De Vaci De Casa
1 L lapte ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide