Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen Aperitive cu Branza

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen

 
Inapoi
Cornuri cu brinza
Sus
Aperitive cu Branza
Inainte
Crema "Fondue"
Titlu
Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen
Ingrediente
2 cornuri mici, o lingurita unt, o lingura brinza de vaci, 4 linguri lapte, 1/3 lingurita chimen, sare
Mod de Preparare
Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci, frecata cu chimen si putina sare. Se stropesc cu lapte. Se dau la cuptor, la foc mai tare, 20 minute.
Mod de Servire
Se servesc calde
Timp Preparare:
30 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Aperitive
Aperitive cu Branza
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1774
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Branza
Saleuri Cu Brinza De Vaci
250 gr margarina, 250 gr brinza de vaci, 250 gr Faina, 1 ou pentru uns, mac, o jumatate lingurit...
 
Varenki
250 gr faina, 1 ou, 200 gr brinza telemea, o ceasca smintina, sare, piper, 100 gr unt ...
 
Sufleu De Brinza
150 gr pesmet...
 
Gogosi De Cascaval
1 kg cascaval, 4 albusuri, sare, 2 linguri pesmet, 1 kg grasime ...
 
Corabioare Cu Brinza
Un morcov, ardei, o telina, 250 g brinza proaspata foarte grasa, 3 linguri ulei aromat, o lingurita ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare