Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Cotlet de berbec pane Preparate din carne de miel

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Cotlet de berbec pane

 
Inapoi
Snitel de miel
Sus
Preparate din carne de miel
Inainte
Cotlet de berbec la gratar
Titlu
Cotlet de berbec pane
Ingrediente
10 cotlete, 2 oua, pesmet, grasime pentru prajit, sare, piper.
Mod de Preparare
Cotletele de berbec sunt mult mai mici dacat cele de vitel, de aceea se socotesc cate doua oua de persoana. Dintr-o bucata de carne cu mai multe coaste si vertebre putem face mai putine cotlete decat numarul coastelor, suprimand vertebrele si coastele de prisos. Cotletele de berbec pane se pregatesc ca si cele de vitel, adica le dam cu sare si piper, le batem in ou si in pesmet si le prajim in grasimea incinsa.
Mod de Servire
Servim cu pire de cartofi sau cu cartofi prajiti si salat de sezon.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Preparate din carne de miel
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 646
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne de miel
Miel Cu Tarhon
1 kg carne, 1 lingura grasime, sare, 1 ceapa mare, boia, 1 l apa (pentru strans rantasul), 3-4 rosii...
 
Anghemacht De Miel
1 kg carne, 1 lingura unt pentru fiert, 1 ceapa, 1 patrunjel, piper, marar, patrunjel verde, lamaie,...
 
Tas Kebap
1 Kg carne, 1 lingura untura, 4 cepe, cimbru, 1 lingura bulion de rosii, 1/2 paharel vin ...
 
Pulpa De Berbec (jigou) La Tava
1 pulpa de berbec, 1 lingura, cativa catei de usturoi, sare, piper, 1 ceasca zeama de carne ...
 
Mancarica De Miel
1 Kg carne, 1 lingura unt, 2 cepe, cateva boabe piper, 1/2 lingura untura, 1 lingura faina, putina z...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare