Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Creier in aspic Aperitive cu Carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Creier in aspic

 
Inapoi
Creier in aspic
Sus
Aperitive cu Carne
Inainte
Cremvursti cu maioneza
Titlu
Creier in aspic
Ingrediente
creier de vitel sau porc, zeama de lamiie sau otet, aspic
Mod de Preparare
Creierul de vitel sau de porc, curatat de cheaguri de singe, se fierbe (10 minute creierul de porc si 15 minute creierul de vitel) in apa clocotita cu putina sare si zeama de lamiie sau otet. Dupa ce s-a racit, se taie in felii de 1 cm grosime si se aranjeaza in forma ornata, ca si ficatul. Se toarna aspic, cit sa-l cuprinda. Dupa ce s-a inchegat, preparatul se rastoarna pe platou. In forme mici, ornate, se asaza creierul taiat in cuburi mici si, apoi, peste ele se toarna aspic, cit sa-l cuprinda bine. Dupa ce s-a inchegat aspicul, preparatele se rastoarna pe farfurioare
Mod de Servire
Timp Preparare:
30 min.
Punctaj: 3
Voturi: 1
3
Aperitive
Aperitive cu Carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1770
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Carne
Lingua Al Bagnetto Rosso
Limba fiarta taiata felii, 2 manunchiuri de patrunjel, 5 catei de usturoi, un pic de ardei iute, cit...
 
Bubinca De Taitei Cu Carne
500 g carne, 2 linguri unt sau untura, 1 ceapa, putina faina, 1 lingura bulion de rosii, 2 oua, puti...
 
Rulada Din Carne
Bucati mici de friptura, 2 cartofi cruzi, o felie de piine, lapte, ceapa, 2 oua, sare, piper, patrun...
 
Budinca De Carne Cu Sos De Smintina
1 kg carne de vitel sau de purcel, 1 felie de franzela, 1ceasca lapte, 75 g unt, 4 oua, sare, piper,...
 
Cupe De Parizer Umplute Cu Legume
200 gr parizer taiat in 6 felii, 1 lingura untura, 1 lingura unt, 250 gr mazare, 1 ou rascopt, sar...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare