Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Curca umpluta Preparate din carne de pasare

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Curca umpluta

 
Inapoi
Curca fripta
Sus
Preparate din carne de pasare
Inainte
Gusa de curcan umpluta
Titlu
Curca umpluta
Ingrediente
1 curca mica, 1/2 kg umplutura, 1 lingura unt, apa, sare, piper.
Mod de Preparare
Smulgem penele si parlim curca. Apoi scoatem intestinele pe la gat, scoatem iadesul si spalam bine pasarea. Putem spinteca pasarea pentru umplut si pe la spinare. Umplem curca cu tocatura fina pentru carnati amestecata cu castane, sau cu umplutura de ciuperci amestecata cu galustele. Introducem umplutura prin aceasta deschizatura prin care am scos intestinele. Legam pasarea cu ata, dam sare, piper si asezam in tava, apoi turnam peste ea unt topit si dam la cuptor. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugam in tava apa clocotita si tinem in cuptor pana ce este gata, stropind des cu sucul carnii. Nu intoarcem curca cu furulita, ca sa nu iasa umplutura prin pielea rupta, ci apucam cu doua degete de un picior si o rasturnam pe partea cealalta.
Mod de Servire
Cand curca este fripta, scoatem atele, o taiem si servim bucatile in sosul carnii.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 21
Voturi: 5
4
Mancaruri
Preparate din carne de pasare
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2127
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne de pasare
Pui Cu Mujdei
2 pui, 1 capatana usturoi, sare ...
 
Anghemacht De Pui
2 pui, 1 1/2 lamaie, 1 patrunjel, 125g unt, 30-35g faina, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, sa...
 
Rata La Frigare
1 rata, 1 lingurita untura, putin cimbru ...
 
Salata Orientala
1 Kg de cartofi, Jumatate de ceapa, Jumatate de Kg de ridichi, 5 oua, Sare, Jumatate de lingurita de...
 
Pui Cu Fasole Verde
2 pui, 1kg fasole, 2 linguri unt sau untura, 1 lingura faina, 2 cepe, 3-4 rosii, 1 legatura patrunje...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare