Cureluse la gratar
|
|
|
 |
Inapoi |
Maduva impletita la gratar |
|
Sus |
Preparate din carne |
|
Inainte |
 |
Carne de vaca fripta inabusit |
|
|
|
|
Ingrediente |
bucati de cureluse |
|
Mod de Preparare |
Sub antricoate, la dreapta si la stanga sirii spinarii, se gasesc doi muschiuleti lunguieti, cum sunt cei de purcei sau de berbec. Acestia se numesc cureluse. Se frig la gratar, ca vrabioarele. |
|
Mod de Servire |
Se servesc pe funduri de lemn. |
|
|
|
|
|
Alte Retete Preparate din carne
|
|
Rosii Umplute
|
500 g carne, 10-12 rosii, 1 ceapa, 1/2 paharel vin alb, patrunjel, sare, 1 ceasca smantana, grasime... |
|
Dovlecei Umpluti Cu Carne
|
3 dovlecei cu diametrul de 5-6 cm,200 g carne,50 g orez,sare,piper,1/2 l suc de rosii,100 ml smintin... |
|
Rasol De Vaca
|
1,500 g carne, 1,5 l apa, 20 bucatele albe de praz, 10 bucatele de telina, 10 bucatele de morcov, 15... |
|
Curcan Umplut
|
Un curcan de cca 2 kg (gata taiat), 100 g orez, 50 g unt, 3 oua, 80 g ceapa, piper, patrunjel, marar... |
|
Budinca De Carne
|
1 kg carne, putin unt sau untura, 4 cepe, 1 lingurita bulion de rosii, 1 capatana usturoi, 3 oua, 1 ... |
|
|
|
|
|