Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Ecleruri Prajituri

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Ecleruri

 
Inapoi
Eclere cu ciocolata si banane
Sus
Prajituri
Inainte
Elmi
Titlu
Ecleruri
Ingrediente
pentru 250 gr. faina se iau 1 pahar apa, 100 gr. unt proaspat, 6-7 oua, 1/4 lingurita sare, crema de ciocolata (sau cafea), glazura de zahar sau zahar pudra
Mod de Preparare
Se toarna in cratita apa, se adauga unt si sare, se incalzeste pina este gata sa dea in clocot si se toarna faina, amestecind repede, cu multa grija, ca sa nu se faca cocolosi. Se pune cratita la foc si se amesteca mereu, pina cind aluatul incepe sa se desprinda de pe fund. Se ia cratita de pe foc si se amesteca in continuare, pina se racoreste aluatul. Se adauga ouale, cite unul, frecind bine dupa fiecare. Aluatul este gata atunci cind, fiind destul de moale, nu se intinde totusi pe tava. Se toarna aluatul intr-un cornet facut din hirtie groasa cu o deschizatura la virf. Se preseaza usor cornetul, turnind aluatul in forma de bastonase pe o tava de tabla, care nu se unge cu unt si nici nu se presara cu faina. Se coace la foc iute timp de 25-30 minute.
Mod de Servire
Timp Preparare:
85 min.
Punctaj: 5
Voturi: 1
5
Dulciuri
Prajituri
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1066
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Prajituri
Tarte Cu Struguri
500 gr faina, 1 ou, un virf de cutit de sare, 500 gr struguri, 250 gr unt, 125 gr zahar, 1 plic ...
 
Caise
Pentru crema: 3 oua intregi, 1 pahar zahar farin, 1 pahar ulei, 1 praf de copt(1 lingurita de amonia...
 
Bombe De Ciocolata
120 gr ciocolata, 100 gr unt proaspat, 150 gr zahar pudra, 2 galbenusuri ...
 
Piersici
3 oua, 1 cana ulei, 2 cani zahar, 1 praf de copt, faina cit cuprinde, 1/2 unt, 1/2 gem ...
 
Piine De Albus
6 albusuri, 1/2 pahar (125 gr ) faina, 1/2 pahar zahar, 1/2 pahar stafide amestecate cu nuci tocate...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare