Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Fricadele Aperitive cu Carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Fricadele

 
Inapoi
Coltunasi cu branza
Sus
Aperitive cu Carne
Inainte
Friganele
Titlu
Fricadele
Ingrediente
500 g carne, 250 g grasime de la rinichi, apa si gheata (pentru a face tocatura zemoasa), 1 ceapa, sare, piper
Mod de Preparare
Pregatim o tocatura ca pentru parjoale (vezi reteta) insa fara paine. Adaugam ceapa tocata, prajita sau cruda, sare, piper si gheata pisata. Amestecam bine. Facem mici sfere pe care le batem in faina sau in pesmet si cernut si le fierbem 15 minute, in apa clocotita cu sare sau in zeama de carne. Cand sunt gata, le scoatem cu o lingura de spumuit si le punem in supa de carne, pregatita dinainte. Nu le fierbem direct in supa pentru ca aceasta sa nu se tulbure.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 10
Voturi: 2
5
Aperitive
Aperitive cu Carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 666
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Carne
Rulouri De Kaiser
500 gr kaizer afumat, 500 gr ficatei de pui ...
 
Budinca De Sunca
3 linguri unt proaspat, 1 pahar lapte, 3 linguri faina, 5 oua, 200 gr sunca, sare, pesmet ...
 
Becri Meze - Pork Appetizer
1 kg carne de porc, 1 ceapa mijlocie, 1/2 pahar ulei de masline, 5 ardei grasi mici, brinza Feta ...
 
Rulouri Cu Sunca Si Branza
12 felii de sunca, 180 g branza topita, 3 linguri de ulei, 1 ceapa verde, 2 rosii ...
 
Rulouri Cu Sunca Si Oua
6 felii sunca sau jambon, 4 linguri unt, 2 linguri verdeata tocata fin, 3 oua fierte tari, 2 cepe, s...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare