Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Fricadele Aperitive cu Carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Fricadele

 
Inapoi
Coltunasi cu branza
Sus
Aperitive cu Carne
Inainte
Friganele
Titlu
Fricadele
Ingrediente
500 g carne, 250 g grasime de la rinichi, apa si gheata (pentru a face tocatura zemoasa), 1 ceapa, sare, piper
Mod de Preparare
Pregatim o tocatura ca pentru parjoale (vezi reteta) insa fara paine. Adaugam ceapa tocata, prajita sau cruda, sare, piper si gheata pisata. Amestecam bine. Facem mici sfere pe care le batem in faina sau in pesmet si cernut si le fierbem 15 minute, in apa clocotita cu sare sau in zeama de carne. Cand sunt gata, le scoatem cu o lingura de spumuit si le punem in supa de carne, pregatita dinainte. Nu le fierbem direct in supa pentru ca aceasta sa nu se tulbure.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 10
Voturi: 2
5
Aperitive
Aperitive cu Carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 702
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Carne
Budinca De Taitei Cu Carne
75 gr taitei fara ou, 100 gr carne de pasare, 1 ou, sare, 15 gr unt ...
 
Galuste De Pesmet Cu Sunca
100-120 g de pesmet fin de franzela, 50 g unt, 2 oua, putina sare, o lingurita patrunjel verde, 100 ...
 
Perisoare Pe Rondele De Castravete
O ceapa, o lingura capere, 500 gr carne tocata mixta, 2 lingurite boia, sare, piper, 150 gr smintina...
 
Ficatei Surpriza
300 gr ficatei de pui, 150 gr bacon sau slaninuta, sare, piper ...
 
Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
1/2 kg costita afumata, 1/2 kg ficatei de pui, piper,scobitori ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare