Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Fricadele Aperitive cu Carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Fricadele

 
Inapoi
Coltunasi cu branza
Sus
Aperitive cu Carne
Inainte
Friganele
Titlu
Fricadele
Ingrediente
500 g carne, 250 g grasime de la rinichi, apa si gheata (pentru a face tocatura zemoasa), 1 ceapa, sare, piper
Mod de Preparare
Pregatim o tocatura ca pentru parjoale (vezi reteta) insa fara paine. Adaugam ceapa tocata, prajita sau cruda, sare, piper si gheata pisata. Amestecam bine. Facem mici sfere pe care le batem in faina sau in pesmet si cernut si le fierbem 15 minute, in apa clocotita cu sare sau in zeama de carne. Cand sunt gata, le scoatem cu o lingura de spumuit si le punem in supa de carne, pregatita dinainte. Nu le fierbem direct in supa pentru ca aceasta sa nu se tulbure.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 10
Voturi: 2
5
Aperitive
Aperitive cu Carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 713
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Carne
Chek De Carne
1 kg carne de porc, 4 cepe, usturoi, 5 oua, cimbru, marar, sare, piper ...
 
Galuste De Pesmet Cu Sunca
100-120 g de pesmet fin de franzela, 50 g unt, 2 oua, putina sare, o lingurita patrunjel verde, 100 ...
 
Conopida Cu Parmezan
1 conopida mare, 100g parmezan, 100g unt, sare ...
 
Clatite Cu Pui Si Curry
Umplutura: 600 g piept de pui taiat fasii subtiri, o lingura de curry, ulei ...
 
Salata Cu Carne De Vita
300 gr carne de vita fiarta bine, 2 buc ceapa mijlocie, 10-12 buc ciuperci, 1 buc sfecla mijloci...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare