Gaina rasol 7549 Retete Mancaruri Din Carne
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Gaina rasol Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Gaina rasol

 
Inapoi
Gaina cu sos de ceapa
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Gaina umpluta
Titlu
Gaina rasol
Ingrediente
1 gaina potrivit de mare, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 pastirnac, 1 ceapa, 2 boabe iehibahar (facultativ), 1 foaie dafin (facultativ), 3-4 cartofi, 3 l apa, sare
Mod de Preparare
Gaina, curatata si spalata, se pune la fiert la foc mic intr-o oala cu 3 litri apa. Se spumeaza, apoi se adauga zarzavatul, ceapa, ienibaharul, foaia de dafin si sarea. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic pina cind gaina este aproape gata. Se adauga cartofii taiati jumatati pe lung si se lasa sa fiarba foarte incet pina sint gata. Se scoate gaina, se taie frumos in bucati, se asaza pe farfuria de servit, se garniseste cu cartofii fiert, morcovul si telina taiate felii lunguiete. Se stropeste cu citeva linguri din zeama in care a fiert.
Mod de Servire
Se serveste dupa gust cu ulei si lamiie sau otet, hrean sau mujdei de usturoi.
Timp Preparare:
120 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1632
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Snitel Natur
1 kg carne, 2 linguri grasime,faina, unt, patrunjel verde ,sare, piper ...
 
Rulade De Vitel In Sos Tomat
8 bucati snitel, sare, piper, 200 g branza ricotta, o lingura de unt, o lingura ulei de masline, 150...
 
Orez Cu Piept De Pui File
Pentru sos: 1 ardei verde, 2 linguri de ulei, 2 linguri de otet, 4 linguri de zahar, 4 linguri de ke...
 
Mincare De Pasare Cu Marar
1 pui mare, 3-4 linguri ulei, 2 cepe, 1-2 legaturi marar, 2-3 legaturi patrunjel verde, sare ...
 
Cartofi Umpluti Cu Carne
12 cartofi mijlocii, 350g carne macra, 2 linguri untura, 2 cepe, 1 lingura verdeata tocata, 1 lingur...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare