Ghiveci de gogosari, ceapa, fasole verde
|
|
|
 |
Inapoi |
Fasole verde pentru conserva |
|
Sus |
Conserve de Iarna |
|
Inainte |
 |
Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras si fasole |
|
|
|
Titlu |
Ghiveci de gogosari, ceapa, fasole verde |
|
Ingrediente |
10 morcovi, 10 patrunjei, 1 kg. fasole verde, 8-10 vinete, 2 dovlecei, 10 gogosari, 5 kg. rosii, 15 cepe albe, 25 ardei grasi, 1 litru ulei, sare |
|
Mod de Preparare |
Toate zarzavaturile (afara de ceapa si rosii) se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 2-3 ore. Ceapa se caleste in ulei, apoi se taie rosiile felii si, dupa ce s-a calit ceapa, se asaza zarzavatul stors intr-o cratita mai mare; un rind zarzavat, unul de rosii taiate si ceapa calita printre ele, apoi deasupra inca putin ulei si se da la foc, se mai misca cratita usor sa nu se prinda de ea, se fierbe cca 2 ore. Se ia de la foc, se asaza in borcane nu prea pline, se pune putin ulei deasupra, se fierb in dunst 1/2 ora. |
|
|
|
|
|
|
Alte Retete Conserve de Iarna
|
|
Ghiveci De Vinete
|
3 kg vinete, 1/2 kg ceapa, 1 kg ardei grasi, 1- 1/2 kg gogosari, 700 ml ulei, o capatina de ustu... |
|
Zacusca Cu Fasole
|
5 kg gogosari, 2 kg ceapa, 2 kg rosii, 1 kg fasole boabe, 1/2 L ulei, piper,dafin,sare,5 aspirine ... |
|
|