Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Ghiveci macelaresc Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Ghiveci macelaresc

 
Inapoi
Cartofi de carne
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Ghiveci national
Titlu
Ghiveci macelaresc
Ingrediente
1 kg carne amestecata (vaca, porc, berbec, vitel), 3-4 cepe, 2 dovlecei, 500 g mazare, 250 g morcovi, 1 vanata, 1 legatura marar, 150 g bame, 1 conopida, 100 g fasole grasa, 100 g fasole tucara, 100 g fasole fideluta, 500 g cartofi, 1 legatura patrunjel verde, 4 ardei grasi, 1/4 varza, putin praz, putin leustean, 1 kg rosii, 300-400 g grasime
Mod de Preparare
Alegem carnea de la piept. Curatam carnea de pielite, o spalam si o taiem in bucati egale, nu prea mari. O saram si o punem impreuna cu maduva intr-un vas. Curatam zarzavatul, il spalam si il taiem in cuburi sau in felii. Oparim bamele cu bors ca sa nu se intinda. Fasolea grasa o taiem in doua. Taiem jumatate din rosii si adaugam la zarzavat. Amestecam usor zarzavatul si carnea. Apoi punem totul intr-o tava unsa cu untura de porc. Punem deasupra restul de grasime. Taiem felii rotunde restul de rosii si le asezam peste ghiveci ca un capac, pentru ca sa nu se strice aspectul mancarii. Ghiveciul macelaresc se coace descoperit la cuptor.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1318
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Creieras
1/2 kg creier, 2 cepe mari, 3 linguri ulei dafin, 1 felie lamaie, 2 linguri bulion, 1 lingura vin al...
 
Bekri Meze The Drinker's Appetizer
2 kg carne vaca (vitel), 2-3 linguri unt, 2-3 cepe potrivit de mari taiate marunt, 1 foaie de dafin...
 
Musaca De Cartofi Cu Carne Si Verdeata
500 g carne macra, 750 g cartofi, 2 cepe, 3 linguri ulei, sare, piper, verdeata, 1 lingura bulion sa...
 
Limba Rasol
1 limba (aprox 1 kg ), 3 litri apa, 1 buc morcov, 2 buc ceapa, 1 buc radacina patrunjel, 10 boab...
 
Biftec La Gratar Cu Ciuperci
6 bucati muschi, 1 kg ciuperci, 2-3 cepe, 2 linguri unt, sare, piper ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare