Ghiveci macelaresc Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

Ghiveci macelaresc

 
Inapoi
Cartofi de carne
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Ghiveci national
Titlu
Ghiveci macelaresc
Ingrediente
1 kg carne amestecata (vaca, porc, berbec, vitel), 3-4 cepe, 2 dovlecei, 500 g mazare, 250 g morcovi, 1 vanata, 1 legatura marar, 150 g bame, 1 conopida, 100 g fasole grasa, 100 g fasole tucara, 100 g fasole fideluta, 500 g cartofi, 1 legatura patrunjel verde, 4 ardei grasi, 1/4 varza, putin praz, putin leustean, 1 kg rosii, 300-400 g grasime
Mod de Preparare
Alegem carnea de la piept. Curatam carnea de pielite, o spalam si o taiem in bucati egale, nu prea mari. O saram si o punem impreuna cu maduva intr-un vas. Curatam zarzavatul, il spalam si il taiem in cuburi sau in felii. Oparim bamele cu bors ca sa nu se intinda. Fasolea grasa o taiem in doua. Taiem jumatate din rosii si adaugam la zarzavat. Amestecam usor zarzavatul si carnea. Apoi punem totul intr-o tava unsa cu untura de porc. Punem deasupra restul de grasime. Taiem felii rotunde restul de rosii si le asezam peste ghiveci ca un capac, pentru ca sa nu se strice aspectul mancarii. Ghiveciul macelaresc se coace descoperit la cuptor.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1320
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Snitel In Pesmet Sau Vienez
Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt ...
 
Pui Umplut
1 pui, 300 gr carne de vitel, porc sau numai ficat, 3-4 cepe, 100 gr unt, miez de franzela, sare, ...
 
Snitel Din Carne Tocata
600 gr carne macra, 2 linguri unt sau untura, 1pahar pesmet pisat, putin piper, sare ...
 
Pasteta Din Carne Rasol
300 g carne fiarta de vaca, vitel sau pasare, 150 g franzela, 100 ml lapte, 300-400 g zarzavat fiert...
 
Piept De Gaina Pane
Piept de gaina, 1 ou, faina, pesmet, sare, 2 linguri grasime ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide