Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Gogosele de svaiter Diverse

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Gogosele de svaiter

 
Inapoi
Ficat de pui
Sus
Diverse
Inainte
Masline marinate
Titlu
Gogosele de svaiter
Ingrediente
250 g svaiter, 3 albusuri, 200 g unt, 200 g ulei
Mod de Preparare
Radem svaiterul pe o razatoare deasa si il punem intr-un castron. Batem spuma trei albusuri pana se tin bine pe tel si le turnam peste svaiter. Amestecam cu lingura pana se uneste albusul cu svaiterul. Cu mana unsa cu grasime facem din compozitie cocoloase de marimea unei prune. Inainte de masa, amestecam untul cu uleiul (intai se topeste untul, se ia numai partea grasa de deasupra, lasand zerul, dupa aceea se amesteca cu uleiul). Incingem bine grasimea si punem gogoloasele. Cand sunt rumenite, le scoatem pe o farfurie tapetata cu hartie. Daca scoatem toate gogoloasele din tigaie, grasimea pentru prajit se poate arde foarte usor, de aceea lasam cateva in grasime pana punem altele.
Mod de Servire
Se servesc calde.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Aperitive
Diverse
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 704
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Diverse
Cornulete Cu Sunca, Urda, Branza De Burduf Sau Crenvursti
100 g unt, 100 g smantana, 150 g faina de grau, 1-2 oua, sare Pentru umplut: 150 g sunca, 150 g u...
 
Ciuperci De Aluat Umplute
Aluat moale de pirosti, oua, umplutura de sunca, sau umplutura de sunca cu sos alb, sau umplutura de...
 
Pirosti Din Aluat Frantuzesc
Aluat frantuzesc, umplutura ...
 
Crutoane De Franzela
O franzela sau 2 chifle, icre negre, sau icre de Manciuria, sau de stiuca, sau de crap, sardele (fil...
 
Ficat De Pui
Ficatei de pui, faina, sare, piper...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare