GOGOSI PRIPITE Aperitive cu Cartofi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

GOGOSI PRIPITE

 
Inapoi
DOVLECEI CU MAIONEZA
Sus
Aperitive cu Cartofi
Inainte
MARGARETE CU BRINZA
Titlu
GOGOSI PRIPITE
Ingrediente
100 g brinza de vaci, 100 g cascaval ras, 100 g telemea rasa, 2 oua mari, 50 g faina, marar.
Mod de Preparare
Brinzeturile se amesteca bine cu dosul furculitei ca sa se omogenizeze, adaugind ouale intrgi, faina si mararul taiat marunt. Compozitia trebuie sa fie mai consistenta. Se ia din compozitie cite o ligura cu virf, se ruleaza pe masa sau pe o foaie de nailon presarata cu faina, formind un sul de 2 cm. Acestea se modeleaza in forma de bila si se dau prin faina. Se pregatesc toate si se asaza la masa. Se toarna 1/2 l untdelemn intr-o cratita de 1 l si se lasa sa se infierbinte. In untdelemn se pune o bucatica de aluat, cit un bob de porumb si, cind acesta se ridica la suprafata si se rumeneste, inseamna ca se pot pune gogosile. Se asaza unele linga altele, neinghesuite deoarece cresc la copt. Se intorc (cu o andrea subtire), ca sa se rumeneasca frumos de jur imprejur, apoi se scot cu spumiera, sau pe o furculita.
Mod de Servire
Se servesc fierbinti ca aperitiv. Nu se sfarima la fiert si sint foarte fragede. Se pot reincalzi pe apa clocotita, sau in cuptor acoperite, timp de 10 minute.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 27
Voturi: 6
5
Aperitive
Aperitive cu Cartofi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1513
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Cartofi
Tartine Cu Ciuperci
150 mg unt, 50 g cascaval sau parmezan, 250 g ciuperci, oceapa de marime mijlocie, 2 linguri untdele...
 
Tartine Cu Cascaval
O franzela, unt, sardele sau pasta de sardele, cascaval, masline, gogosari, galbenus de ou tare ...
 
Tartine Cu Pate De Ficat
Franzela, pateu de ficat, masline, gogosari, maioneza, smintina groasa, rosii mici ...
 
Ciuperci Cu Maioneza
1 Kg ciuperci, sare, 250-300 g maioneza, 100-150 ml smintina groasa, marar, patrunjel ...
 
Aperitiv Din Brinza De Vaci
1/2 kg brinza de vaci, 150 g smintina proaspata groasa, chimen, ceapa ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide