Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Iahnie de anghinare Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Iahnie de anghinare

 
Inapoi
Friptura de pui la tava
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Mancare de curcan cu ciuperci
Titlu
Iahnie de anghinare
Ingrediente
15 bulbi (receptaculi florali) de anghinare, proaspeti sau conservati, 400 g carne (pulpa, muschi), 100 g grasime, o ceapa alba mijlocie, o lingurita faina, sare, mirodenii
Mod de Preparare
Se curata receptaculii florali de anghinare, se taie in patru si se pun in apa cu cateva felii de lamaie. Se taie carnea bucati mici si se caleste impreuna cu ceapa taiata marunt. Dupa rumenirea cepei se adauga receptaculii florali, o lingura de faina, sare, piper si apa fierbinte cat sa acopere continutul. Se continua fierberea la foc moderat pana cand sosul capata consistenta.
Mod de Servire
Se consuma fierbinte.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 483
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Snitele Cu Ceapa
300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa, 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, ...
 
Sarmalute Moldovenesti
1/2 kg carne de porc, 1/4 kg carne de vita, 1/4 kg carne de oaie sau ceafa de porc afumata, orez,...
 
Mancarica De Perisoare
750 g carne, 175 g orez, piper, 3 oua, 10 foi de spanac, 2 legaturi patrunjel, 2 legaturi marar, 3 c...
 
Escalop De Porc Cu Ciuperci
1,300 kg carne de porc, 100 ml ulei, 100 g faina, 800 g ciuperci proaspete, 75 g unt, 100 ml v...
 
Saltimboca Alla Romana
Pulpa de vitel, brinza prosciutto, frunze proaspete de menta, faina, unt, vin alb sec, sare, piper ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare