Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Iahnie de anghinare Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Iahnie de anghinare

 
Inapoi
Friptura de pui la tava
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Mancare de curcan cu ciuperci
Titlu
Iahnie de anghinare
Ingrediente
15 bulbi (receptaculi florali) de anghinare, proaspeti sau conservati, 400 g carne (pulpa, muschi), 100 g grasime, o ceapa alba mijlocie, o lingurita faina, sare, mirodenii
Mod de Preparare
Se curata receptaculii florali de anghinare, se taie in patru si se pun in apa cu cateva felii de lamaie. Se taie carnea bucati mici si se caleste impreuna cu ceapa taiata marunt. Dupa rumenirea cepei se adauga receptaculii florali, o lingura de faina, sare, piper si apa fierbinte cat sa acopere continutul. Se continua fierberea la foc moderat pana cand sosul capata consistenta.
Mod de Servire
Se consuma fierbinte.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 502
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Snitel Englezesc
1 kg carne de vitel, 250 gr smintina,1 lingura faina, 1 pahar vin, 2 linguri grasime, 1 foaie dafin...
 
Tocanita De Curcan
400 g piept de curcan, 3 cepe, 2 linguri ulei, sare, piper, 250 g mazare congelata, 200 ml vin alb s...
 
Mititei De Vita
1 kg carne de vaca de la git (ceafa), 1 kg seu de vitel de la rinichi, 1 lingurita bicarbonat, cimbr...
 
Mancare De Cartofi Cu Carnat Afumat
Circa 200 g cirnat afumat, 700-800 g cartofi, ceapa (100 g) , 50 ml untdelemn sau alta grasime, boia...
 
Piept De Pui Cu Amestec Mexican
Piept de pui, amestec mexican, oua, piper alb, delikat, sare, ulei, patrunjel verde taiat marunt ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare