Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Iahnie de anghinare Mancaruri din carne

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Iahnie de anghinare

 
Inapoi
Friptura de pui la tava
Sus
Mancaruri din carne
Inainte
Mancare de curcan cu ciuperci
Titlu
Iahnie de anghinare
Ingrediente
15 bulbi (receptaculi florali) de anghinare, proaspeti sau conservati, 400 g carne (pulpa, muschi), 100 g grasime, o ceapa alba mijlocie, o lingurita faina, sare, mirodenii
Mod de Preparare
Se curata receptaculii florali de anghinare, se taie in patru si se pun in apa cu cateva felii de lamaie. Se taie carnea bucati mici si se caleste impreuna cu ceapa taiata marunt. Dupa rumenirea cepei se adauga receptaculii florali, o lingura de faina, sare, piper si apa fierbinte cat sa acopere continutul. Se continua fierberea la foc moderat pana cand sosul capata consistenta.
Mod de Servire
Se consuma fierbinte.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Mancaruri din carne
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 507
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Mancaruri din carne
Tocana De Carne
1 kg carne (vita, porc), o lingura unsoare sau ulei, 3-4 cepe, o lingura bulion de rosii, sare, pip...
 
Perisoare Cu Tarhon
300 gr carne, 4 linguri ulei, 1 ceapa mica, putina faina, 1 lingura bulion, o mina tarhon, 150 gr sm...
 
Pui Cu Lamiie
2 pui mijlocii, 1 buc ceapa, o lingura unt, o lingurita faina, o lamiie mica taiata felii, sare ...
 
Limba De Porc Inabusita
2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper, 1 kg cartofi ...
 
Runza
Hamburgeri, jumatate de varza, o ceapa, aluat de piine, sare, piper, brinza ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare