Lichior de portocale 8820 Retete Bauturi Cu Vin
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

LICHIOR DE PORTOCALE Bauturi cu vin

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

LICHIOR DE PORTOCALE

 
Inapoi
LICHIOR DE ZMEURA
Sus
Bauturi cu vin
Inainte
NECTAR DE FRUCTE
Titlu
LICHIOR DE PORTOCALE
Ingrediente
1 l alcool, 1 kg zahar, 4 portocale mari (cca 1 kg ), 1 l lapte nefiert.
Mod de Preparare
Portocalele se tair in felii de 1 cm grosime, impreuna cu coaja si se pun intr-o damigeana de 3-5 l. Zaharul se dizolva in laptele putin caldut care, apoi, se toarna peste portocale, urmat de alcool: damigeana se scutura bine, imediat se astupa ermetic si, apoi, timp de 12 zile se agita zilnic, cite putin. Laptele se va coagula in prezenta alcoolului si, prin coagularea lui, va incorpora toate impuritatile; lichiorul va fi foarte clar si aromat. Dupa 12 zile, se filtreaza. Se aseaza pilnia deasupra sticlei, se pune pe ea un servetel dublu din tifon, udat cu apa si stors si peste tifon, un strat subtire de vata. Lichiorul se toarna in pilnie si se lasa sa se scurga incet, completind mereu, pina cind se termina de filtrat. Sticlele se astupa bine cu dop.
Mod de Servire
Lichiorul se poate consuma imediat.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Bauturi
Bauturi cu vin
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1038
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Bauturi cu vin
Sirop Din Porumbe
Pentru fiecare kg de porumbe, 1 kg zahar ...
 
Lichior De Fragute (ii)
1 l de rachiu alb, 1/4 l rom, 800 g zahar, vanilie, 1 kg fragute ...
 
Rossini
25 ml suc proaspat de zmeura, 25 ml suc de capsuni, sampanie la gheata ...
 
Lichior De Zmeura
1 kg zmeura, 1 l rachiu alb, 100 ml rom, 500 g zahar, vanilie ...
 
Ciocolata Cu Lapte
Un galbenus, 50 g ciocolata rasa sau 30 g cacao cernuta, 50 g zahar, 1/2 l lapte, vanilie, 100 g fri...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare