Magiun Dulceata

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

Magiun

 
Inapoi
Gem asortat
Sus
Dulceata
Inainte
Marmelada de mere, pere, prune si piersici
Titlu
Magiun
Ingrediente
4 kg prune coapte, 1 kg zahar, 4 g acid salicilic (8 aspirine)
Mod de Preparare
Se spala prunele, se scot samburii si se dau prin masina de carne (sita mare). Se pun la fiert la foc mediu intr-o oala care in prealabil fusese unsa pe fund cu putin ulei si incinsa bine. Daca fructele sunt foarte coapte si au multa zeama, se pot fierbe si mai mult. Magiunul (gem de prune) trebuie sa fie destul de dens (mai dens ca un gem de caise de exemplu). Zaharul se pune cu 10 minute inainte de al lua de pe foc. In final se adauga acidul salicilic.
Mod de Servire
Se serveste pe paine, umplutura pentru clatite sau gososi
Timp Preparare:
180 min.
Punctaj: 74
Voturi: 17
4
Dulciuri
Dulceata
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2096
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Dulceata
Marmelada De Mere, Pere, Prune Si Piersici
1,5 kg de fructe, 6-700 gr zahar ...
 
Dulceata De Caise Coapte
1 kg zahar, 1L apa, 25-26 caise coapte si tari, zeama de la o lamiie ...
 
Dulceata De Caise
1 kg caise, 1 kg zahar, 30 ml zeama de lamaie, 1/2 L apa ...
 
Gem Asortat
1 kg din fiecare fel de fructe: prune, mere,pere, piersici, struguri tamiioasa, 400g zahar pentru fi...
 
Dulceata De Capsuni
1 kg zahar, 1kg capsuni, 2 linguri zeama de lamiie, 3 pahare apa, apa de var, zeama de lamiie sau al...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide