Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Maioneza Sosuri

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Maioneza

 
Inapoi
Sos de visine
Sus
Sosuri
Inainte
Sos vinegreta
Titlu
Maioneza
Ingrediente
3 galbenusuri, 1 1/2 ceasca (300 g) ulei, sare, piper, lamaie sau otet, dupa gust
Mod de Preparare
Pentru ca maioneza sa reuseasca, ouale trebuie sa fie proaspete. In orice caz, nu trebuie sa fie oua inghetate si dezghetate, deoarece sosul nu se leaga. Punem galbenusurile crude intr-un castron rece si le amestecam cu telul sau cu o lingura de lemn. Turnam uleiul, picatura cu picatura. Cand sosul incepe sa se lege, putem turna ceva mai mult ulei. Adaugam apoi sare, piper, lamaie, alternand cu uleiul pana ce acesta se termina. Cand maioneza s-a intarit, mai adaugam cateva picaturi de lamaie. Gustam.
Mod de Servire
Servim maioneza la peste, oua, carne rece, etc.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Sosuri
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 469
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Sosuri
Sos Normand
150 g unt, 2 cesti bulion de peste, 2 lingurite rantas rece, 100 g smantana, 5 galbenusuri, zeama de...
 
Sos De Hrean
50 g faina, 25 g unt, 2 1/2 cesti zeama de carne, 100 g smantana, 1 radacina hrean, otet sare, zahar...
 
Sos De Sardele
50 g sardele, 2 linguri ulei, o lingura otet, o lingurita mustar...
 
Sos Vinegreta
Ulei, otet, sare, piper, mustar (facultativ)...
 
Sos De Visine
500 g visine, 25 g unt, 1 lingura faina, 2 cesti zeama de carne, 2 linguri smantana, zahar, sare...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare