Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Maioneza Sosuri

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Maioneza

 
Inapoi
Sos de visine
Sus
Sosuri
Inainte
Sos vinegreta
Titlu
Maioneza
Ingrediente
3 galbenusuri, 1 1/2 ceasca (300 g) ulei, sare, piper, lamaie sau otet, dupa gust
Mod de Preparare
Pentru ca maioneza sa reuseasca, ouale trebuie sa fie proaspete. In orice caz, nu trebuie sa fie oua inghetate si dezghetate, deoarece sosul nu se leaga. Punem galbenusurile crude intr-un castron rece si le amestecam cu telul sau cu o lingura de lemn. Turnam uleiul, picatura cu picatura. Cand sosul incepe sa se lege, putem turna ceva mai mult ulei. Adaugam apoi sare, piper, lamaie, alternand cu uleiul pana ce acesta se termina. Cand maioneza s-a intarit, mai adaugam cateva picaturi de lamaie. Gustam.
Mod de Servire
Servim maioneza la peste, oua, carne rece, etc.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Sosuri
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 452
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Sosuri
Sos Olandez
200 g unt, 4-5 galbenusuri, 1/2 pahar apa rece, 1 lingurita piper pisat mare, 1/2 pahar otet masa, s...
 
Sos De Hrean Cu Smantana
1 radacina hrean ras, 5 linguri smantana, sare, zahar, otet...
 
Sos Romanesc
20-25 g faina, o lingurita de ceapa rasa fin, 2-3 linguri ulei, 1/4 l suc rosii, completata cu 1/4L ...
 
Sos De Visine
500 g visine, 25 g unt, 1 lingura faina, 2 cesti zeama de carne, 2 linguri smantana, zahar, sare...
 
Sos De Hrean
30 g faina, 30 g unt sau untdelemn, 1/2 l lapte, 100 ml smintina, zeama de lamiie sau otet, 1-2 ling...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare