|
Ingrediente |
1 Kg carne, 1 lingura unt, 2 cepe, cateva boabe piper, 1/2 lingura untura, 1 lingura faina, putina zeama de lamaie, 2 galbenusuri, 1 lingura lapte, putin patrunjel verde. |
|
Mod de Preparare |
Taiem carnea de miel in 10 bucati, le spalam si le punem intr-o cratita cu o lingura de unt si doua cepe taiate subtire, saram si punem cateva boabe de piper. Amestacam bine pe foc, pana ce carnea se prajeste usor. Turnam doua cesti de apa si lasam sa fiarba.
Intr-o cratita punem putina untura si o lingura de faina, amestacam bine si adaugam zeama de la miel. Turnam acest sos peste carnea de miel, adaugam si putina zeama de lamaie.
Batem galbenusurile intr-o farfurie, adaugam o lingurita de lapte si turnam incet sosul de la miel. Rasturnam totul peste carnea de miel, presaram putin patrunjel verde si servim fara sa mai fiarba. |
|
|
|
|
|
Drob De Miel
|
Maruntaiele de la un miel (inima, ficatul, bojocii) si praporul, 1 ou, sare, piper, ceapa, marar, pa... |
|
Mancarea De Berbec
|
750g carne, 2 teline, 8 cartofi, 10 cepe, 1 l zeama de carne, sare, piper ... |
|
Berbec Cu Dovlecei
|
1 Kg carne, 1 lingura untura, 2 cepe, 1 lingura faina, 1 lingura bulion de rosii, 25 dovlecei mici, ... |
|
Mancarica De Miel
|
1 Kg carne, 1 lingura unt, 2 cepe, cateva boabe piper, 1/2 lingura untura, 1 lingura faina, putina z... |
|
Snitel De Miel
|
1,500 Kg carne, 2 oua, 2 linguri lapte, pesmet, grasime pentru prajit ... |
|
|