Margarete cu brinza 8786 Retete Aperitive Cu Cartofi
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

MARGARETE CU BRINZA Aperitive cu Cartofi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

MARGARETE CU BRINZA

 
Inapoi
GOGOSI PRIPITE
Sus
Aperitive cu Cartofi
Inainte
OCHIURI ROMANESTI IN CUIB DE PARIZER
Titlu
MARGARETE CU BRINZA
Ingrediente
4 felii franzela de 2 cm grosime (cca 200 g ), 200 ml lapte, 4 oua, 50 g, cascaval sau parmezan ras, 50 g unt sau untdelemn, 50 ml smintina.
Mod de Preparare
Feliile de franzela, asezate intr-o cratita se stropesc cu tot laptele putin caldut, intorcindu-se pe ambele parti pina cind il absorb; apoi,se pun intr-un vas termorezistent bine uns cu unt sau untdelemn.Se face cite-un cuib in mijlocul fiecarei felii (apasind cu dosul unei linguri), in care se sparge cite un ou; se presara cu parmezansi se pun bucatele de unt pe fiecare felie.Vasul se introduce in cuptorul fierbinte, cu 10-15 minute inainte de servire, ca sa se coaguleze ouale si sa se rumeneasca putin deasupra. Cind se scot din cuptor se imparte smintina pe fiecare felie.
Mod de Servire
Se servesc fierbinti ca intrare.
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 33
Voturi: 7
5
Aperitive
Aperitive cu Cartofi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1968
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Aperitive cu Cartofi
Ciuperci Cu Marar
1/2 Kg ciuperci, 100 ml untdelemn, o lingurita cu virf marar taiat marunt, o ceapa, 1/4 suc de rosii...
 
Cartofi Frantuzesti
700-800 g cartofi, 4 oua, 200-300 ml smintina, 50 g unt, 30 g pesmet, sare ...
 
Snitel Umplut Cu Muschi De Porc Sau De Vitel, Piept De Pui, De Curcan, Carne De Iepure Domestic
Carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de miel, patrunjel, ceapa, usturoi, maslin...
 
Coltunasi Cu Brinza
Aluatul: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml untdelemn Umplutura: 1/4 kg brinza telemea, un ou...
 
Cascaval La Capac
100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare